Bombă pe piaţa media! Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu se întorc la Pro TV. Cei trei vor fi juraţii MasterChef România sezonul 9

Revenirea celor trei jurați - Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu - la Pro TV pentru sezonul 9 MasterChef România a fost confirmată oficial. Anunțul a fost făcut de conducerea postului, care a exprimat entuziasmul pentru reluarea acestui format care a captivat publicul român de-a lungul timpului.

16 apr. 2024, 12:15
Bombă pe piaţa media! Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu se întorc la Pro TV. Cei trei vor fi juraţii MasterChef România sezonul 9
Bombă pe piaţa media! Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu se întorc la Pro TV. Cei trei vor fi juraţii MasterChef România sezonul 9

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu se întorc la Pro TV.  Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV, a subliniat importanța revenirii celor trei jurați și a menționat că această decizie a fost așteptată de mulți telespectatori Pro TV. „Suntem foarte încântaţi să anunţăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluţie culinară şi a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Ştiu că mulţi telespectatori Pro TV au aşteptat această veste şi sunt mai mult decât bucuros să anunţ faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu sunt cei trei juraţi MasterChef România”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.

Antonii Mangov, director de programe Pro TV, a salutat întoarcerea lor, evidențiind parcursul lor în ultimii 12 ani și impactul semnificativ pe care l-au avut în domeniul culinar: „Au trecut 12 ani de când Pro TV a lansat show-ul MasterChef şi a prezentat publicului român trei chefi tineri. Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin şi Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite şi respectate personalităţi TV din România. MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început. Îi întâmpinăm, înapoi la Pro TV, cu mândrie şi emoţie pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu”.

Citeşte şi: Antena 1, al patrulea proces deschis împotriva chefilor Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu

Sorin Bontea, unul dintre cei trei jurați, a descris MasterChef-ul ca pe o primă dragoste care nu se uită niciodată și a exprimat emoția revenirii în bucătăria care a fost locul de pornire pentru totul, iar Florin Dumitrescu a subliniat importanța formatului MasterChef în dezvoltarea unei întregi industrii culinare în România și a evidențiat entuziasmul său pentru a reveni la rădăcinile acestui show.

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionaţi de arta culinară, aici am dat primele şorţuri, aici am reuşit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în aceşti ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioşi, mai ales Dumitrescu (râde)”, a spus Sorin Bontea.

„MasterChef este formatul care ne-a lansat şi care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire şi provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toţi să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă şi întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecţii, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranţă şi linişte şi abia aştept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a declarat Florin Dumitrescu.

Citeşte şi: Un celebru bucătar român, apropiat al lui Gordon Ramsey, șterge pe jos cu noii jurați de la Chefi la Cuțite: „Niște habarniști, la fel ca și cei vechi!”

Pentru Cătălin Scărlătescu, revenirea la MasterChef este ca și întoarcerea acasă, unde își revede locurile natale. El a subliniat importanța concurenților noi care aduc curaj în bucătărie și a evidențiat nevoia de creativitate și îndrăzneală în gătit. „Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă şi revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluţionat gastronomia în România şi îmi doresc ca noii concurenţi să vină cu mult curaj, avem nevoie de toţi rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună şi de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”.