Cum arătau Cheloo cu plete şi Bendeac fără barbă. Fotografii de colecţie

Jurații de la "iUmor" nu mai arată deloc ca în tinerețe. Atât Cheloo, cât şi Bendac sunt total schimbaţi. Bendeac nu avea barbă, iar Cheloo avea păr. Singura peste care se pare că timpul nu şi-a spus cuvântul este Delia, care este neschimbată.

30 nov. 2016, 07:40

Trupa Paraziții a fost înființată în 1994, așa că puțini își mai amintesc cum arăta, la debut, solistul Cheloo, pe numele lui din buletin Cătălin Ștefan Ion (38 de ani).

De câțiva ani, pe lângă muzică, artistul face și televiziune,iar stilul lui direct, sarcasmul și autoironia se încadrează perfect în emisiuni  gen „X-Factor” sau „iUmor”, unde a fost cooptat ca jurat. Acesta poate fi văzut în fiecare duminică, de la ora 20.30, la show-ul „iUmor”, alături de Mihai Bendeac și de Delia.

În această formulă, dar și cu ajutorul concurenților haioși, emisiunea a reușit să fie lider de audiență în fiecare duminică. Dacă acum Cheloo este fără păr, iar Bendeac, cu barbă, în tinerețe cei doi nu aveau nici o legătură cu imaginea de acum. În documentarul postat pe YouTube, „Începuturile Hip Hop ului Românesc”, Cheloo este de nerecunoscut, potrivit click.ro.

Și Bendeac arăta cu totul altfel pe vremea când avea 16 ani. Dovadă este fotografia de pe blog-ul jurnalistei Cristina Băzăvan (bazavan.ro).

Citeşte şi Mihai Bendeac a dat cărţile pe faţă la iUmor. Ce a făcut cu mirii la nunta Deliei. „A fost o serie de erori…”