Mihai Bendeac a dat cărţile pe faţă la iUmor. Ce a făcut cu mirii la nunta Deliei. „A fost o serie de erori…”

Mihai Bendeac şi Delia Matache sunt prieteni buni şi asta o ştie toată lumea. Dar actorul a dat cărţile pe faţă cu privire la o serie de evenimente care au avut loc chiar la nunta cântăreţei.

RomaniaTV.net
11 nov. 2016, 13:04
Mihai Bendeac a dat cărţile pe faţă la iUmor. Ce a făcut cu mirii la nunta Deliei. „A fost o serie de erori…”

Mihai Bendeac a fost cavaler de onoare la nunta Deliei şi abia acum a povestit câteva detalii neştiute de publicul larg, care l-au făcut să spună că evenimentul a fost „o serie de erori”.

„Matache, nu vrei să-ți spun varianta sinceră pe care am trăit-o eu la nunta ta!”, i-a spus Bendeac Deliei la filmările pentru iUmor, într-un moment în care cei doi se contrau cu privire la căsătorie.

„Pentru mine, nunta Deliei a fost o serie de erori. Erori de înțelegere”, explică el. „Știi ce am înțeles eu? Că o să mă combin cu soră-ta. Eu am înțeles că eu sunt partenerul lui soră-ta, ori ea m-a salutat la venire și după aia la plecare. Eu am crezut că plec cu ea acasă, că nu știu ce… Jur, așa am înțeles eu!”, a povestit Bendeac, spre amuzamentul Deliei.

Totodată, actorul a dezvăluit şi că a făcut cu mirii ceva ce nu ar fi trebuit: în calitate de cavaler de onoare, Bendeac a crezut că e de datoria lui să stea alături de miri în momentul în care aceștia primesc felicitările. Astfel, timp de o oră a strâns mâini și s-a pupat cu toți invitații de la nuntă. În plus, la petrecere s-a cam „pilit”, iar atunci când Răzvan, soțul Deliei, i-a cerut să ţină un discurs discursul, pur și simplu a înghețat. „Am zis ceva de genul, dragostea e ca piatra ponce. (…) Am fost un penibil interludiu”, a povestit amuzat juratul de la iUmor.

O nouă ediţie iUmor, care va include şi episodul povestit de Mihai Bendeac de la nunta Deliei, va fi difuzată de Antena 1 duminică, 13 noiembrie, de la ora 20.00.