Cum are loc, de fapt, orgasmul feminin

În spatele plăcerii sexuale supreme este multă ştiinţă şi biologie. Iată cum are loc, de fapt, orgasmul la femei.

RomaniaTV.net
21 iun. 2013, 07:18
Cum are loc, de fapt, orgasmul feminin

Singurul lucru cu adevarat mai bun in afara de a-ti regasi portofelul pierdut in vacanta, cu toate actele si toti banii in el, este orgasmul. Nu-i de mirarea ca climaxul feminin este la fel de rar ca o astfel de problema cu final fericit. Doar 25% din femei ating orgasmul in timpul sexului, spre deosebire de 90% din barbati.

Iata de ce orgasmul feminin ramane in continuare un mister, cu atat mai mult cu cat nu are niciun rol in reproducere. In timp ce barbatii sunt nevoiti sa ejaculeze pentru a procrea, orice femeie poate ramane insarcinata fara a atinge climaxul, in urma unei partide de sex. Din acest motiv, numerosi oameni de stiinta s-au intrebat de ce femeile au orgasm, cum a avut loc evolutia corpului feminin incat acesta poate beneficia de placere aproape gratuita, care nu este determinata de nicio nevoie biologica sau fiziologica.

Momentul orgasmului este singura clipa cu adevarat detasata total in cazul femeii. Atunci ea nu observa ca a varsat vin pe rochia alba preferata, uita total de orice grija materiala si nici nu observa ca pisica urineaza in sertarul ei cu lenjerie intima, fiind complet detasata de realitate. In astfel de conditii, unei femei ii este imposibil sa-si dea seama de una singura ce se intampla in corpul ei cutremurat de fiori de placere suprema.

Din toate aceste motive, putine femei stiu cu adevarat ce se intampla cu trupurile lor in timpul climaxului.

Iata cum are loc, de fapt, orgasmul:

In timpul preludiului, senzatia de caldura placuta din corp si din zona intima este generata de faptul ca sangele circula spre vagin si spre clitoris. Totodata, peretii vaginului elimina mai multa secretie.

Pe parcusul excitarii treptate, sangele continua sa irige zona pelviana, ritmul batailor inimii si al respiratiei cresc, iar sfarcurile se intaresc.

Descopera secretele orgasmului, pe Lyla.ro.