Cum au fost ridicate peste 700 de tone de zăpadă de pe străzile Sectorului 6 FOTO

Publicat: Joi, 12 Ianuarie 2017 12:56 // Actualizat: Joi, 12 Ianuarie 2017 12:56 // Sursa: romaniatv.net

Peste 700 de tone de zăpadă au fost ridicate de pe străzile Sectorului 6 de către echipele de intervenţie, după ninsoarea de marţi noapte şi miercuri, anunţă administraţia locală. 

Pe parcursul zilei de miercuri, 11 ianuarie 2017, şi în noaptea care a trecut, echipele au lucrat continuu pentru aplicarea tratamentelor cu material antiderapant şi pentru ridicarea grămezilor de zăpadă de pe carosabil şi trotuare. S-a pus accent pe lărgirea intersecţiilor şi a bulevardelor, dar şi pe curăţarea străzilor secundare, dintre blocuri.

Încă de ieri, de la orele prânzului, când arterele principale erau curăţate în proporţie de 90%, primarul Gabriel Mutu a dispus ca operatorii să intervină pentru curăţarea străzilor secundare, a trotuarelor, a staţiilor RATB, a refugiilor de tramvai şi a tuturor zonelor aglomerate. S-a intervenit în zona pieţelor, a spitalelor şi policlinicilor, a unităţilor de învăţământ, a secţiilor de poliţie şi, cu ajutorul Poliţiei Locale, au fost sprijinite toate intervenţiile Ambulanţei pe raza teritorial-administrativă a Sectorului 6.

Concret, în ultimele 24 de ore, Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 a acţionat cu 27 de utilaje, a împrăştiat 86 de tone de material antiderapant şi alte 16 tone de soluţie ecologică anti-îngheţ Eco-Thaw pe arterele secundare de circulaţie din Sectorul 6. În timpul nopţii, a fost ridicată zăpada de pe str. Vlădeasa, de la capătul tramvaiului 41 şi din zonele adiacente.

În acelaşi interval, S.C. Urban S.A. a acţionat pe străzile principale şi secundare cu 102 utilaje, împrăştiind 605 tone de material antiderapant şi 88 de tone de soluţie ecologică anti-îngheţ Eco-Thaw. Un număr de 262 de operatori au lucrat în timpul zilei şi alţi 96 au fost la datorie peste noapte.

O cantitate de peste 700 de tone de zăpadă a fost transportată din Sectorul 6 în zona special amenajată la CET Vest.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bucureşti Gabriel Mutu ridicare zapada sectorul 6 tone de zăpada zăpadă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7694
RON
17 Feb
noapte -1 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H