Cum au murit Norbert și Natalia. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere

Natalia și Norbert au murit fulgerător într-un accident de motocicletă pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare. Motocicleta pe care se aflau Norbert și Natalia s-a izbit violent de o mașină. În urma impactului atât băiatul de 20 de ani, cât și iubita lui de 18 ani au suferit răni foarte grave și au murit la spital.

14 sept. 2023, 09:06
Cum au murit Norbert și Natalia. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul care a dus la moartea tinerilor Natalia și Norbert. PresaSM a publicat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere chiar înainte de tragicul accident care a dus la decesul lui Norbert (20 ani) și a Nataliei (18 ani).

Potrivit imaginilor difuzat de PresaSM, șoferul autoturismului a efectuat o manevră de întoarcere de pe banda 1 a sensului de mers înspre Vama Petea, a trecut banda 2, apoi marcajul rutier care desparte cele două sensuri, apoi a ajuns pe banda pe banda 2, respectiv banda 1 a celuilalt sens de mers înspre Bulevardul Unirii. Cert este faptul că legislația în vigoare nu permite o astfel de manevră de conducere și este considerată contravenție, mai scrie sursa citată.

Citește și: Natalia și Norbert au murit într-un accident de motocicletă. Polițiștii suspecteză că erau traficanți de droguri

,,La data de 9 septembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare.

Din primele verificări efectuate la fața locului poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 20 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă ar fi intrat în coliziune cu un autoturism. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului motocicletei și a unei tinere, de 18 ani, pasageră pe motocicletă.

Citește și: Accident violent între două mașini, un microbuz și un autocar în Constanța. Opt oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

Ambilor conducători li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare, după accident.

La câteva ore de la accident, Natalia și Norbert au murit la spital.