Natalia și Norbert au murit într-un accident de motocicletă. Polițiștii suspecteză că erau traficanți de droguri

Anchetă amplă în urma accidentului de motocicletă din Satu Mare în urma căruia doi tineri iubiți au murit. Anchetatorii au descoperit droguri în rucsacul tânărului de 20 de ani și au suspiciuni că Natalia și Norbert erau traficanți de droguri.

12 sept. 2023, 13:15

Natalia și Norbert au murit fulgerător într-un accident de motocicletă pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare. Tânărul conducea cu viteză și la un moment dat s-a izbit cu motocicleta de o mașină. În urma impactului atât băiatul de 20 de ani, cât și iubita de 18 ani au suferit răni foarte grave și au murit la spital.

Citește și: Accident violent între două mașini, un microbuz și un autocar în Constanța. Opt oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

La cercetări polițiștii au descoperit în rucsacul tânărului o cantitate mare de droguri. Anchetatorii suspecteză că cei doi erau traficanți de droguri.

,,La data de 9 septembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare.

Din primele verificări efectuate la fața locului poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 20 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă ar fi intrat în coliziune cu un autoturism. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului motocicletei și a unei tinere, de 18 ani, pasageră pe motocicletă.

Citește și: Accident violent între două mașini, un microbuz și un autocar în Constanța. Opt oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

Ambilor conducători li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare.

Natalia era elevă a Colegiului Național „Mihai Eminescu”. Pe banca Nataliei, colegii din clasa a 12 a au aprins lumânări și au lăsat flori.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz și încearcă să descopere rețeaua din care cei doi făceau parte.