Cum au murit Viorel şi Violeta, cei doi soţi găsiţi fără viaţă la Gura Portiţei. Dezvăluiri cumplite despre crimă, trei fete rămân orfane

Doi soți din Iași au avut parte de un sfârșit tragic. Aceștia au fost găsiți decedați la malul mării, la Gura Portiței, după ce gazdele la care locuiau și-au dat seama că nu au mai revenit la cazare.

31 aug. 2023, 09:42
Cum au murit Viorel şi Violeta, cei doi soţi găsiţi fără viaţă la Gura Portiţei. Dezvăluiri cumplite despre crimă, trei fete rămân orfane

Un nou caz dramatic petrecut la Gura Portiţei șochează opinia publică. O vacanță s-a sfârșit în mod cumplit pentru un cuplu din Iași ajuns în Dobrogea, în complexul unei stațiuni turistice.

Apar noi detalii în urma tragediei petrecută la Gura Portiței. Conform presei locale, aceștia erau în concediu, fiind cazați într-o locație pe care trebuiau să o părăsească duminică la prânz, pentru a se întoarce acasă, în județul Iași.

În momentul în care gazdele au observat că nu au mai ajuns la recepție pentru a elibera camera, au mers să vadă dacă totul este în regulă. Atunci au descoperit că în cameră nu era nimeni. În dimineața următoare, pe plajă, a fost găsit corpul neînsuflețit al unui bărbat, în slip și în ciorapi.

Drama familiei soților care au murit în urma exploziilor de la Crevedia continuă! „Așa se poartă autoritățile după ce am pierdut ambii părinți”

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că este vorba despre una dintre cele două persoane cazate. Imediat, polițiștii și salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență au început căutările. Astfel, la scurt timp, la o distanță de aproximativ doi kilometri de locul în care se află complexul în care erau cazați, a fost găsită și soția. Aceasta era decedată și prezenta plăgi înjunghiate în zona gâtului.

Cine erau cei doi soți și ce variante iau în calcul anchetatorii

Bărbatul, pe nume Viorel Burduhosu, era maistru la societatea de vinuri Cotnari. Soția lui, Violeta, era casnică. Împreună aveau trei copii: o fată care locuiește în Anglia, una care urma să se mărite anul viitor și o a treia fiică, mai mică.

În momentul de față, după ce detaliile au fost puse cap la cap, cea mai plauzibilă variantă, care este luată în calcul de anchetatori, este că bărbatul plănuise să își ucidă soția. Astfel, ar fi luat cu el un cuțit și au plecat la plimbare. În momentul în care a considerat că este destul de departe de ochii lumii, a încercat să o omoare.

Atunci a urmat o luptă, dovadă a acestui lucru fiind urmele descoperite pe corpurile celor doi. Femeia a fost ucisă cu mai multe lovituri în zona gâtului. Imediat după comiterea faptei, bărbatul a revenit în zona complexului și, conștient fiind că nu știe să înoate, a întrat în mare și s-a înecat.

Explozia de la Crevedia face în continuare victime. Un alt rănit a murit la spitalul Floreasca

Se pare că între cei doi soți exista o relația foarte tensionată de mai multă vreme. Femeia ar fi fost agresată de bărbatul ei.

”O fost o fată cuminte, harnică şi o bătut-o de o nenorocit-o. Acu vreo 15 ani ea o stat în pădure, fugărită de el. Ea nu vedeai să iasă nicăieri, era casnică, avea gospodărie mare”, spune cumătrul, pentru Observator News.

Vărul femeii, deși avea cunoștință despre relația complicată a acestei familii, e șocat și spune că nu și-a imaginat că Viorel va comite un astfel de gest. ”El zice că i-ar fi găsit ceva pe la ficat, probleme şi cred că o fi căzut în vreo depresie. Nu știu de scandalurile lor. N-am crezut că îl duce capul mintea la aşa tragedie”.