Drama familiei soților care au murit în urma exploziilor de la Crevedia continuă! „Așa se poartă autoritățile după ce am pierdut ambii părinți”

Drama familiei soților care au murit în urma exploziilor de la Crevedia continuă! Fiica celor două victime acuză că a fost bruscată de polițiști atunci când a mers în casa părintească, unde mama sa a fost surprinsă de suflul primei explozii de la depozitul GPL.

30 aug. 2023, 20:34
Drama familiei soților care au murit în urma exploziilor de la Crevedia continuă! „Așa se poartă autoritățile după ce am pierdut ambii părinți”
Drama familiei soților care au murit în urma exploziilor de la Crevedia continuă!

Drama familiei soților care au murit în urma exploziilor de la Crevedia continuă! Femeia a declarat că a mers la casa părinților săi cu gândul de a vedea ce animale mai sunt încă în viață, însă acolo a fost întâmpinată de polițiștii care i-au interzis să filmeze sau să fotografieze.

Citește și Explozie Crevedia. Trei pacienţi sunt în stare critică, 12 au fost transferaţi în străinătate

Drama familiei soților care au murit în urma exploziilor de la Crevedia continuă!

Revoltată, femeia a început să se certe cu polițiștii care au bruscat-o pe ea și pe soțul ei. La un moment dat, polițiștii l-au încătușat pe ginerele soților morți care s-a ales cu dosar penal.

„Așa se poartă autoritățile după ce am pierdut ambii părinți, noi încercând să hrănim animalele rămase în viață și să luăm niște haine. Acest om a fost trimis de comandantul lor să ne însoțească până la poartă,iar în curte să intre doar domnul pompier. Respect pentru pompierul care s-a oferit să ne ajute cu hrănirea animalelor, iar celălalt om a intrat să ne spună că trebuie să ne păzească să nu furăm ceva sau să fugim. Într-un final a ajuns soțul meu la secția de poliție încătușat de comandant și încă 2 persoane, iar pe mine m-a bruscat să ies odată din curte, de parcă am fi fost niște criminali, fiindcă domnul comandant a fost supărat că am folosit telefonul în condițiile în care și el avea telefonul la el (oare era închis să nu existe pericolul unei explozii?). Așadar domnul comandant i-a făcut dosar penal și i-a dat amendă maximă soțului meu”, a scris Oana Barbu pe Facebook.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a anunțat miercuri că un bărbat şi o femeie au fost însoţiţi de un poliţist la un imobil din zona unde au avut loc exploziile de la Crevedia, iar ginerele victimelor decedate ar fi folosit în mod nepermis telefonul mobil în zona în care au loc cercetări.

„Având în vedere informaţiile vehiculate în spaţiul public cu privire la cele două persoane care ar fi pătruns în locuinţa din Crevedia, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este abilitat să comunice următoarele: La data de 29 august, unui bărbat şi unei femei li s-a permis accesul în imobilul părinţilor, pentru a hrăni animalele şi a lua câteva documente. Celor doi li s-a adus la cunoştinţă faptul că nu este permis să se efectueze imagini video, întrucât pătrund într-o zonă unde sunt desfăşurate cercetări. Cei doi au fost însoţiţi de un poliţist şi un pompier, iar în momentul în care ar fi folosit telefonul mobil, bărbatului i s-a atras atenţia că nu are voie să îl utilizeze, acesta devenind recalcitrant”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Soțul femeii a fost evacuat din zonă şi dus la audieri, unde a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 întrucât a adresat expresii jignitoare poliţiştilor.

„Cu privire la informaţiile vehiculate în spaţiul public referitoare la faptul că femeia ar fi fost bruscată de poliţişti, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean a dispus să fie efectuate verificări în ceea ce priveşte comportamentul poliţiştilor în timpul evenimentului”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Citește și Procurorii DNA au descins la sediul ISU Dâmboviţa. Oamenii legii investighează modul de intervenţie al oamenilor lui Arafat la Crevedia