Cum au petrecut românii de Dragobete: Căsătorii, dansuri şi petreceri în cluburi VIDEO

Dragobetele, ziua îndragostiţilor la români, a fost sărbătorit vineri în toată ţara, atât în mod tradiţional, cât şi în cluburile care au fost luate cu asalt de tineri.

RomaniaTV.net
25 feb. 2012, 09:17

O mulţime de cupluri şi-au unit destinele pentru o zi sau pentru o viaţă în ziua de Dragobete. Dacă unii au petrecut tradiţional, cluburile au fost şi ele pline de îndrăgostiţi dornici de distracţie.

Dacă la Târgu Jiu, Poarta Sărutului a fost, fără doar şi poate cea mai potrivită locaţie, la munte, tinerii au ales pârtia, unde se puteau căsători şi doar pentru o zi. În nord-estul ţării, la Iaşi, printre însurăţei s-a aflat şi un cuplu aflat la vârsta a treia, o doamnă de 78 de ani jurându-i credinţă veşnică alesului inimii sale, mai tânăr cu patru ani.

Dragobetele a fost sărbătorit şi în cluburi. De la declaraţii de dragoste, la petreceri sălbatice cu tigri şi şerpi, nimic n-a lipsit în această noapte de petrecere.

Cu jumatatea de mana sau in cautarea unei noi iubiri, tinerii s-au distrat toata noaptea.Vedetele nu s-au dat nici ele la o parte şi au sărbătorit în cluburi ziua îndrăgostiţilor, varianta românească.

„Dragobetele e o sărbătoare de dragoste pe care ar trebui să fim fericiţi că o avem şi ne putem bucura de ea. Eu sunt unul dintre oamenii care profită de orice lucru pozitiv şi frumos, să se bucure de dragoste”, a spus Bianca Drăguşanu.

O alta vedeta a serii a fost Margherita din Clejani. Câţiva tineri curajoşi au încercat să o impresioneze.