Cum au reacționat apropiații lui Florin Salam, după ce manelistul a fost fotografiat pe patul de spital: „Împotriva lui Dumnezeu nu ne punem niciodată”

Florin Salam a ajuns, din nou, pe patul de spital pentru îngrijiri de specialitate. Manelistul nu își va putea onora evenimentele pentru o perioadă.

15 aug. 2023, 13:25
Cum au reacționat apropiații lui Florin Salam, după ce manelistul a fost fotografiat pe patul de spital: „Împotriva lui Dumnezeu nu ne punem niciodată”
Ce spun apropiații lui Florin Salam despre starea de sănătate a manelistului

Florin Salam nu scapă de probleme. „Regele manelelor” a ajuns pe patul de spital pentru îngrijiri de specialitate. Artistul avea nevoie de o pauză, dar a ținut neapărat să onoreze toate evenimentele pe care le avea programate. Din această cauză, problemele de sănătate s-au agravat.

„Salut toată familia. Am intrat să vă spun ceva foarte important pentru că sunt plecat din țara mea. Nu pot să vă spun, sunt plecat pentru sănătate, ca să înțelegeți mai bine. Am intrat să informez oamenii la care aveam de cântat în curând, că voi pune un număr de telefon, în curând, ca să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea, să vă returneze sumele de bani.

Să stați liniștiți pentru că totul se va rezolva. Vreau să informez pe toată lumea că am nevoie de o perioadă de pauză. De aceea am intrat și vă mulțumesc pentru că mă înțelegeți. Să vă dea Dumnezeu sănătate. Vă pup și vă iubesc”, a anunțat Florin Salam, pe rețelele de socializare.

Citește și: Florin Salam, în stare gravă? Manelistul apare pe perfuzii într-un spital din străinătate. Fanii sunt îngrijorați: „Nu îmi face plăcere să fac acest anunț”

Cum se simte Florin Salam

Alex de la Caracal, unul dintre apropiații cântărețului, a dăcut o serie de declarații referitoarea la starea colegului său de breaslă. Acesta susține că starea manelistului nu este gravă, dar a precizat că are nevoie de o pauză pentru a se reface.

„Trece printr-o perioadă foarte grea, dat fiind faptul că s-a acumulat oboseala de atâția ani, surmenajul… a muncit foarte mult și este într-o perioadă mai grea. Această poză este pusă în scopul de a informa oamenii cu privire la starea lui de sănătate și faptul că nu-și poate onora evenimentele. O perfuzie poți face și dacă te doare dintele, și dacă ești mai rău, acum ce să vă zic? Nu este într-o stare critică, dar are nevoie de recuperare pentru a-și onora evenimentele și pentru el, pentru familia lui, înainte de meseria noastră.

Nu se pot supăra oamenii, pentru că în momente de genul ăsta nu te poți supăra pe nimeni. Dacă a postat și el că nu poate spune unde e, vă dați seama că eu nici atât nu am de unde să știu unde este. Nu știu cât va mai rămâne în spital… atât timp cât va fi bine, pentru că ideea este să revină cât mai repede acasă la familie, la oameni, să-i mulțumească și să-și onoreze evenimentele. El începuse să cânte la toate evenimentele, a fost prezent zi de zi la evenimente anul acesta și ideea este că el vrea să-și onoreze evenimentele, dar împotriva lui Dumnezeu nu ne punem niciodată”,  declarat Alex de la Caracal, pentru spynews.ro.

Citește și: Betty Salam, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a tatălui ei, Florin Salam: „E un om foarte iubit de Dumnezeu!”

Alex de la Caracal a vorbit despre situația lui Florin Salam și spune că familia acestuia îi este aproape.

„Știm cu toții că el muncește de la vârsta de 16-17 ani aproape zi de zi la evenimente și în domeniul ăsta ai energie necesară pentru o perioadă, după care iar crezi că ești bine, iar te oprești, iar și iar. Ideea este că vrea să-i mulțumească pe toți și să fie bine, dar vedeți cum este, la un moment dat cedezi. Nu suntem de fier, suntem și noi tot oameni și se poate întâmpla oricui, mai ales la nivelul la care este el solicitat zi de zi.

Eu nu sunt cu el acum, sunt în drum spre un eveniment. Familia e alături de el, dar cine nu e alături de el, că e cel mai bun om din lume! El va avea nevoie de o perioadă de liniște pentru el și de recuperare, dar să dea Dumnezeu să revină cât mai repede pe scenă, lângă noi, pentru că acolo este locul lui. Florin Salam este de neînlocuit! Important este ca el să fie bine! Nu există așa ceva, Florin Salam este muzică, este tot și nu se va retrage din acest domeniu”, a mai explicat manelistul.

Tzanca Uraganu i-a transmis public toate urările de bine manelistului: „Dumnezeu să îți dea putere, cumătrul meu, ești și vei rămâne un campion”.