Betty Salam, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a tatălui ei, Florin Salam: „E un om foarte iubit de Dumnezeu!”

Betty Salam, fiica cea mare a lui Florin Salam, a dezvăluit cum se simte tatăl ei în aceste momente, după ce a trecut printr-o perioadă grea din cauza problemelor de sănătate.

20 iul. 2023, 09:15
Betty Salam, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a tatălui ei, Florin Salam: „E un om foarte iubit de Dumnezeu!”
Betty Salam a vorbit despre starea de sănătate a tatălui ei, Florin Salam

Betty Salam a dezvăluit că tatăl ei se simte mult mai bine acum și depune eforturi uriașe pentru a se menține pe drumul cel bun. Fiica lui Florin Salam are numai cuvinte de laudă la adresa manelistului și se bucură că acesta se simte mult mai bine acum.

„Mă bucur că e bine acuma, că a luat decizia să meargă pe un drum mai bun pentru el, o să își aleagă un mediu de viață mult mai sănătos. El fiind artist și un artist mare, este inevitabil să nu te lovești de anumite  probleme, de oameni răi.

Oamenii răi te duc în anumite situații. Acum e bine! El e un om foarte iubit de Dumnezeu! Lui îi trebuie doar puțină odihnă, puțin sport, să țină regim!”, a declarat Betty, pentru ciao.ro.

Citește și: Anunțul făcut de Betty Salam, după opt ani de relație! Ea şi Cătălin Vişănescu au împreună un băieţel

Artistul ține regim pentru a se menține în formă, deoarece trebuie să fie puternic și să-și onoreze obligațiile. Florin Salam este susținut de familia sa, dar mai ales de fiica lui cea mare, Betty Salam.

„Da! Ține regim, nu mai mănâncă nimic. Reușește să țină regim pentru că trebuie. Sportul, dieta, viața sănătoasă, contează foarte mult. Trebuie să se mențină sănătos, el trebuie să fie forță!

Eu îl susțin pe tata de când m-am născut! Nu există zi să nu îl susțin! Eu sunt lângă el și voi fi toată viața mea lângă el, indiferent ce se întâmplă, că eu cresc, că mai fac un copil, nu contează! Eu tot fata lui sunt, el tot tatăl meu rămâne, indiferent de ce probleme mai apar în viața asta. El este totul pentru mine!”, a mai spus Betty, pentru sursa citată.

Citește și: Cât a costat ţinuta lui Betty Salam, la cununia fratelui său. Cum a atras fata lui Florin Salam toate privirile

Pe plan profesional, Betty Salam stă foarte bine și recent a scos o nouă melodie cu Alex Velea. Vedeta are în plan să scoată și un album în viitorul apropiat.

„Da, am scos o piesă cu Alex Velea, urmează să mai scot și cu alți artiști. O să fac o melodie cu un artist foarte mare de la noi din România  și ne bucurăm, cum s-ar spune, de succes și de munca pe care o depunem.

M-am mobilizat și încercăm să ducem la capăt proiectul pe care l-am început ca la final să facem un fel de album cu toate piesele pe care le-am făcut până acum, un mare party”, a declarat vedeta.