Cum au reacţionat Mitrea şi Mazăre după declaraţiile lui Boc legate de reformă

Liderul PDL Emil Boc a declarat, luni seara, după o întâlnire informală a conducerii partidului, că democrat-liberalii au discutat măsurile de reformă asumate de partid şi au convenit să ceară vot nominal în Parlament pe proiectul de revizuire a Constituţiei. Social-democraţii Miron Mitrea şi Radu Mazăre au comentat la cald, la România TV, intervenţia nocturnă a liderului PDL şi l-au luat peste picior.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 20:55
Cum au reacţionat Mitrea şi Mazăre după declaraţiile lui Boc legate de reformă

Emil Boc a declarat că, în cadrul întâlnirii informale a conducerii partidului, s-au discutat şi probleme legate de agenda măsurilor de reformă asumate de PDL.

„Agenda reformei nu este încă finalizată. Avem reforma Constituţiei, am convenit să cerem clasei politice vot nominal în Parlament la revizuirea Constituţiei pentru parlament unicameral şi reducerea numărului de parlamentari la 300 pentru ca fiecare român să poată vedea cum se raportează fiecare ales din Parlamentul României la ceea ce au votat românii prin referendum. Este dovada supremă de responsabilitate în faţa oamenilor. După sărbătorile de Paşte acest lucru se va întâmpla în Camera Deputaţilor când sperăm să intre în dezbaterea în plen proiectul de revizuire a Constituţiei”, a spus Emil Boc, citat de Agerpres.

Afirmaţiile lui Boc privind măsurile de reformă care preocupă PDL au fost taxate dur de reprezentanţii opoziţiei. „E dus ca politician, şi ca om„, a fost comentariul făcut de senatorul PSD, Miron Mitrea, la România TV, imediat după declaraţiile lui Boc.

Primarul Constanţei, social-democratul Radu Mazăre, l-a aprobat pe Mitrea. „Îi dau dreptate lui Miron. Boc este dus. Am senzaţia unui deja-vu, cu partidul, cu reformatul… (…) Nu mă interesează ce spune Boc de când nu mai e prim-ministru. Ce să mă mai intereseze pe mine acum la Boc când este un neica nimeni?!”, l-a ridiculizat Mazăre pe fostul premier.