Cum au reacţionat vedetele la codul portocaliu de ninsoare FOTO

Sudul și sud-estul României au ajuns sub nămeți după aproximativ 48 de ore de ninsoare, unele vedete fiind bucuroase de căderea zăpezii, în timp ce alte celebrități au rămas înzăpezite în diferite zone ale țării.

28 ian. 2014, 10:20

Membrii formației Vunk au rămas blocați, sâmbătă la prânz, pe drumul care leagă oraşele Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, în zona Dealul Negru. Din cauza zăpezii, Cornel Ilie și colegii lui nu au putut avansa spre Râmnicu Vâlcea mai bine de patru ore și astfel nu au mai ajuns la concert. Din fericire pentru fanii formației, spectacolul a fost reprogramat și a avut loc duminică, scrie eva.ro.

Cea mai fericită de venirea zăpezii pare a fi cântăreața Corina. Vedeta a postat pe pagina de Facebook mai multe fotografii în care apare în timp ce face bulgări de zăpadă pe balconul casei. În imagini se poate observa că vedeta nu a ținut cont de frigul de afară și a ieșit afară îmbrăcată doar în pantaloni scurti și tricou.

Cântăreața Giulia și-a surprins fanii luni dimineață, când a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie în care se bătea cu zăpadă cu cel care o fotografia.

Simpaticul prezentator de la Acasă TV i-a îndemnat pe oameni, prin intermediul blogului său, să iasă la deszăpezire. Pentru a-i încuraja pe bărbați să pună mâna pe lopată, Cabral a postat și o fotografie pe blog, în care vedeta apărea îmbrăcată în pantaloni scurți și maiou, fiind și desculț.

Andreea Bănică a postat pe pagina de Facebook o fotografie în care apare alături de fetița ei. În poză, vedeta o trage cu sania pe cea mică, în descriere îndemnându-și toți fanii să iasă la săniuș.