Cum celebrează Novak Djokovic Halloween-ul. A intrat pe teren costumat în Darth Vader VIDEO

Tenismanul sârb Novak Djokovici a intrat pe teren, miercuri, la Masters 1000 de la Paris-Bercy, purtând o mască a lui Darth Vader, personaj din Războiul Stelelor, în această zi în care are loc sărbătoarea de Halloween.

RomaniaTV.net
31 oct. 2012, 16:59
Cum celebrează Novak Djokovic Halloween-ul. A intrat pe teren costumat în Darth Vader VIDEO

Buna dispoziţie i-a fost stricată lui Novak Djokovic de americanul Sam Querrey, care l-a eliminat în trei seturi (0-6, 7-6, 6-4), producând surpriza întrecerii. Ultima oară când sârbul a pierdut în turul doi la un Masters a fost în martie 2010, la Miami.

Numărul 2 mondial este cunoscut şi pentru glumele sale pe teren, iar anul trecut la Basel a purtat o mască a lui Joker din Batman.

Halloween (o abreviere pentru „All Hallows’ Evening”) este o sărbătoare de origine celtică, preluată de multe popoare din lumea occidentală şi nu numai. Halloween-ul se celebrează în noaptea de 31 octombrie, precedând sărbătoarea creştină Ziua tuturor sfinţilor de pe 1 noiembrie.

Tot la Paris, Victor Hănescu, intrat pe tabloul principal în locul lui Roger Federer, a fost învins în turul 2 de Gilles Simon, care s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3.

Apariţia lui Djokovic, cu masca lui Darth Vader