Cum combat vedetele din România coronavirusul pe Facebook: „Respiraţi adânc şi ţineţi-vă respiraţia mai mult de 10 secunde”

Odată cu epidemia de coronavirus, pe Internet au apărut diverse "metode" şi medicamente care te pot ajuta să combaţi virusul ucigaş. Mai nou, pe Facebook circulă şi un "test", prin care poţi verifica dacă eşti infectat sau nu.

RomaniaTV.net
10 mart. 2020, 15:50
Cum combat vedetele din România coronavirusul pe Facebook: „Respiraţi adânc şi ţineţi-vă respiraţia mai mult de 10 secunde”

Vedetele din România se numără şi ele printre persoanele panicate de  coronavirus. Dana Săvuică a distribuit un mesaj pe reţelele de socializare, în care împărtăşeşte prietenilor virtuali cum pot depista virusul ucigaş.

Vedeta a primit o serie de instrucţiuni de la nişte apropiaţi, medici, care, la rândul lor, au preluat mesajul de la experţii din Taiwan.

Traim vremuri ciudate care ne induc teama pentru sanatatea noastra. Viata ne este data peste cap si cel mai rau e ca nu stim ce se poate intampla. Cu toate acestea, important e sa nu intram in panica. Asta duce intotdeauna la decizii gresite si deterioreaza starea psihica.
Peste tot sunt fel si fel de informatii, preluate de media si raspandite pe retele de socializare. De exemplu, acest mesaj primit pe telefon de la niste prieteni care sunt doctori si care la randul lor, l-au preluat din alte medii:

‘Noul coronavirus NCP nu poate prezenta semne de infecție timp de mai multe zile, atunci de unde știți dacă sunteți infectat?
Ultimele informații spun că perioada de incubație poate fi de până la 20 de zile înainte ca simptomele COVID 19 să devină vizibile.

Experții din Taiwan oferă o simplă metoda de autocontrol

Când o persoană are febră și / sau tuse și merge la spital, plămânii sunt de obicei 50% fibroși și este destul de târziu!

Experții din Taiwan oferă o simplă metoda de autocontrol pe care o putem face în fiecare dimineață;

Respirați adânc și țineți-vă respirația mai mult de 10 secunde.
Dacă finalizați cu succes examenul fără tuse, fără disconfort, va arăta că nu există fibroză în plămâni, ceea ce înseamnă practic nicio infecție.

Efectuati un control în fiecare dimineață într-un mediu cu aer curat!

O recomandare din partea medicilor japonezi care tratează cazuri COVID-19.
Toată lumea trebuie să se asigure că gura și gâtul dvs. sunt umede și nu se usucă niciodată.
Luați câteva înghițituri de apă cel puțin la fiecare 15 minute.

DE CE?

Chiar dacă virusul îți intră în gură … apa potabilă sau alte lichide îl elimina prin esofag în stomac.
Odată ajuns acolo, acidul stomacal ucide virusul.’

Oricum, informatiile circula cu viteza pe Internet si pe retelele de socializare, inducand o stare de teama. Si totusi, viata merge inainte…„, a scris Dana Săvuică pe pagina sa de Facebook.

Medicamentul banal care te ajută să lupţi cu coronavirusul

Guvernul de la Shanghai a recomandat tratarea COVID 19 cu vitamina C, dar administrată pe care intravenoasă. Experții din China precizează că doza recomandată variază în funcție de gradul de severitate și complicații, de la 50 la 200 miligrame per greutatea corporală, pe zi. Dozele sunt între 4.000 și 16.000 mg pentru un adult, administrate intravenos.

China recunoaşte că are SERUL pentru tratarea coronavirusului

Recent, în cazul a patru pacienți cu pneumonie coronavirală severă, dozele crescute de vitamina C au avut efecte incredibile. Cei în stare gravă au nevoie urgentă de tratament cu vitamina C, cât mai „agresiv”, pentru a învinge virusul ucigaș.

Poate usturoiul să prevină infecţia cu coronavirus? Răspunsul oficial al MAI

Studiile arată că nu antibioticele sau alte medicamente, ci banala vitamina C are rol benefic în tratamentul coronavirusului. 110.000 de persoane au fost infectate până acum la nivel global cu COVID 19.