Cum combaţi sforăitul. Metodele care nu dau greş

Sforăitul poate rezulta în urma consumului de alcool, fumatului, alergiilor, precum și a infecțiilor respiratorii superioare. Dacă și tu te confrunți cu această problemă și nu știi ce să faci ca s-o rezolvi, iată câteva sfaturi care te vor ajuta.

16 iun. 2017, 08:19
Cum combaţi sforăitul. Metodele care nu dau greş

Sforăitul este deranjant pentru cel cu care împarți camera?

Nu numai sforăitul este o problemă. 75% dintre oameni se confruntă cu apnee în somn. Acest lucru poate crește riscul de dezvoltare a bolilor de inimă. Însă, pentru a evita sforăitul în mod natural pe timpul nopții, află ce ar trebui să faci.

Folosește-te de o minge de tenis

Dacă dormi pe spate, pune-ți o minge de tenis în zona coloanei vertebrale. Astfel, atunci când te răsucești, disconfortul provocat de minge te va obliga să te întorci fără să te trezești. Această tulburare ușoară va combate în timp sforăitul, deoarece este cel mai bun truc.

Umiditatea

Aerul din cameră este uscat? Atunci, acest lucru poate contribui efectiv la sforăit. Motivul? Aerul uscat poate usca gâtul și membranele nazale, ducând la congestie. Vei reuși să rezolvi această problemă, dacă vei pune în casă un umidificator. Treptat, nu vei mai sforăi în timpul nopții.

Slăbește

Una dintre cauzele sforăitului poate fi obezitatea. Când o persoană este supraponderală, este posibil să aibă țesuturi suplimentare în gât, care contribuie la formarea zgomotului. Cu cât blocajele sunt mai mari, au atât aerul din timpul expirației este ținut în piept iar acest lucru creează vibrații și provoacă sforăitul..

Păstrează casa curată

Alergenii, cum sunt polenul, praful și alte iritante, pot crea congestie care irită căile respiratorii iar acest lucru poate duce la apariția sforăitului. În plus, schimbă filtrul de aer în mod regulat.

Ce altceva poți face pentru a combate sforăitul:

– Evită băuturile alcoolice și sedativele;
– Poți face exerciții pentru limbă și gât;
– Practică yoga;
– Schimbă perna;
– Încearcă pastilele antisforăit.

Cât de grave sunt consecințele insomniei