Cum detectezi energiile negative sau entităţile malefice. Ai nevoie doar de apă, sare şi oţet

Mentinerea unei energii generale pozitive in casa este vitala pentru ca toti membrii familiei sa fie fericiti si sanatosi, in orice moment. Prezenta energiei negative poate provoca rapid tensiuni si certuri.

26 nov. 2016, 07:03
Cum detectezi energiile negative sau entităţile malefice. Ai nevoie doar de apă, sare şi oţet

Exista mai multe moduri diferite pentru a incerca sa detectati si sa eliminati aceste energii negative; multe din aceste metode sunt complicate, dar exista o metoda simpla, folosind doar un pahar cu apa, scrie almeea.ro.

Citeşte şi Semne că ai casa bântuită

Apa este un instrument util in acest context, deoarece are legatura cu modul in care oamenii absorb energia, atat negativa, cat si pozitiva. Fiecare actiune din viata unei persoane, precum si interactiunile ei cu altii, are un efect asupra energiei sale si toate aceste lucruri se combina pentru a determina starea de spirit generala. Energiile negative au fost legate de o serie de tulburari, cum ar fi anxietatea si depresia, care pot avea rapid un impact distructiv asupra fiecarei zile; de aceea este important sa se investigheze si sa rezolve sursa de negativitate cat mai repede posibil. Uneori, este dificil in a identifica aceasta sursa, si de aceea va prezentam o metoda pentru a elimina energia negativa.

Pentru aceasta sunt necesare urmatoarele ingrediente: otet, sare si apa, precum si un pahar mare pentru a le amesteca. Se amesteca in parti egale (deci 1/3 de pahar din fiecare), folosindu-se o lingura de metal sau ceva similar.

Citeşte şi Cum te afectează energiile negative şi cum să scapi de ele

Lasati apoi paharul timp de 24 de ore in orice loc unde se pare ca exista activitati cu energii negative. Daca dupa 24 de ore remarcati urme pe sticla paharului sau sunt modificari ciudate ale aspectului lichidului, atunci sa stiti ca acest lucru este un bun indicator ca energia negativa sau vreo entitate malefica se afla in apropiere.