Cum economisești bani atunci când mergi la cumpărături. Trucul banal care face diferența

Dacă vrei să cheltuimai puțini bani atunci când mergi la cumpărături, acest detaliu simplu te va ajuta cu siguranță.

06 mart. 2023, 08:00
Cum economisești bani atunci când mergi la cumpărături. Trucul banal care face diferența
Cum să cheltui mai puțini bani când mergi la cumpărături

Majoritatea produselor, de la cele alimentare până la cele de igienă sau curățenie, au suferit scumpiri drastice. Pentru a economisi bani atunci când mergeți la cumpărături puteți folosi acest truc simplu.

Citește și: Hipermarketul din România care renunţă de tot la casieri. Cum se vor face cumpărăturile

Cum să cheltui mai puțini bani la cumpărături

Dacă aveți suficient timp liber și vă doriți să cheltuiți mai puțini bani puteți apela la acest truc. Puteți găsi produse reduse și cu 50%. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți catalogul cu oferte de la supermarket. Îniante de creșterea inflației, acesta avea scopul de a populariza un magazin și produsele care se află la raft. Acum, astfel de cataloage sunt ideale pentru persoanele care vânează oferte. Majoritatea supermarketurilor au catalogul cu oferte chiar pe site-urile lor.

Citește și: Cumpărăturile online, mai scumpe din 2023. O nouă taxă va fi introdusă

La noi în țară poți beneficia de oferte cu ajutorul unor cupoane care se regăsesc în cataloage, pe care trebuie doar să le decupezi și să le prezinți la casă. Astfel de opțiuni sunt prevăzute și în aplicațiile  pentru telefon ale marilor retaileri. Așadar, dacă vrei să cheltui mai puțini bani, trebuie să ai mereu la îndemână un astfel de catalog, dar și o listă de cumpărături.

O persoană care are o listă de cumpărături poate cheltui mai puțini bani, având la bază doar produsele cu adevărat necesare.

Totodată, poți stabili un meniu săptămânal în funcție de ofertele din magazine, putând să te bucuri de mese bogate, la prețuri accesibile. Marii retaileri vin în ajutor și de această dată, oferind idei de rețete pentru diferite feluri de mâncare, cu ingredientele care se află pe rafturi.