Cum elimini energia negativă din casă

Energia negativă acumulată acasă sau la muncă îți va da o stare proastă, de aceea e important ca din când în când să cureți spațiul în care îți petreci timpul. Iată de ce și cum poți face acest lucru!

15 mai 2017, 09:13
Cum elimini energia negativă din casă

Când e momentul să scapi de energia negativă?

Recomandat ar fi de fiecare dată când a avut loc o situație tensionată, cum ar fi o ceartă, o despărțire, o vizită din partea unor oameni negativi, un eveniment stresant, după ce ai fost răcită, când te muți într-un spațiu care a mai fost locuit înainte.

Salvie sau palo santo

Acestea două reprezintă cele mai la îndemână și mai căutate metode de a purifica energia blocată, negativă stagnantă și de a o transforma într-un vibrantă și plăcută. Tot ce trebuie să le faci este să le arzi și să lași aroma lor să se împrăștie prin toată încăperea. Încearcă-le și tu și vei vedea cât de bine te vei simți după!

Aerul curat

Deschide larg ferestrele și lasă aerisește toate încăperile. Ai putea în același timp să dai deschizi robinetul și să lași apa să curgă câteva minute bune.

Uleiurile esențiale

Uleiurile esențiale sunt una dintre metodele favorite de a purifica aerul și energia de acasă și de la birou. Extraordinar de benefice sunt uleiurile de lemn de santal, eucalipt și de lavandă.

Cristalele

Cristalul alb și turmalina sunt recomandate pentru curățarea energiei. Înainte de a le folosi trebuie să le lași 7 zile în sare de mare pentru a le curăța sau câteva minute sub jetul apei dacă nu ai timp.

Sarea de mare

Sarea este cunoscută pentru proprietățile ei de a absorbi energiile negative. Presară sare de mare în colțurile camerelor, las-o pentru câteva ore, apoi aspiră bine locul. Deasemenea, poți amplasa și un cristal de turmalină pentru aceleași rezultate.

Muzică și lumânări

Poți reechilibra spațiul în care locuiești cu ajutorul unor lumânări parfumate și a unei muzici de frecvență înaltă. Sunt cunoscute beneficiile meloterapiei, care pe lângă faptul că îți va da o stare bună, va îmbunatăți vizibil energia casei tale. Un playlist cu muzică clasică poate fi alegerea potrivită. Sau de ce nu, muzica meloterapeutului nostru român, Gheorghe Iovu.

Curățenia

Niciuna dintre aceste practici nu va funcționa și nu vei simți vreo diferență dacă spațiul în care locuiești este dezordonat. Nimeni nu se simte bine într-o casă în care simți că te sufoci din cauza lucrurilor împrăștiate peste tot și totodată nici energia nu are pe unde să circule așa cum ar trebui.

 

8 semne care-ți arată că partenerul nu mai este interest de tine.