Cum era Inna în copilărie. Artista a recunoscut tot: „Eram super băiețel, mă jucam cu băieții, mă loveam des”

Cum era Inna în copilărie. Este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste, bucurându-se de un real succes și internațional. Artista a îndurat multe ca să ajungă în acest punct al carierei, însă a meritat orice sacrificiu. Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Deliric.

12 iul. 2023, 22:14
Cum era Inna în copilărie. Artista a recunoscut tot: „Eram super băiețel, mă jucam cu băieții, mă loveam des”

Cum era Inna în copilărie. Artusta a recunoscut că a fost o copilă rebelă, care făcea multe năzbâtii. În plus, aceasta recunoaște că nu era foarte bună la matematică și că a și chiulit de câteva ori.

Citește și: Cât de geloasă este Inna. Dezvăluiri intime din relația cu Deliric: „Merg la concertele lui”

Cum era Inna în copilărie

Alexandra mică era era năzdrăvană. (râde) Nici Alexandra mare nu e așa departe. (râde) Eram super băiețel, mă jucam cu băieții, mă loveam des, îmi murdăream mereu rochițele și niciodată nu mă purtam cum sunt de obicei fetițele – diafane și cuminți. Așa că mama s-a obișnuit repede cu mine așa, dar era greu uneori să țină pasul cu toate micile năzdrăvănii pe care le făceam.

Și o mare problemă era că nu îmi plăcea deloc matematica, deci… e clar că aveam niște note mici… (râde) Oops!

Nu am făcut nebunii prea mari în adolescență, partea de chiul… da, e cumva normală la vârsta aceea. În rest, am avut o viață normală de adolescent„, a declarat Inna, pentru Viva.ro.

Inna a dezvăluit detalii despre relația cu părinții lui Deliric

Se pare că artista nu are doar cu Deliric o relație bună, ci și cu părinții lui. Inna a dezvăluit faptul că are o relație extrem de apropiată cu socrii, povestind despre ei că sunt niște oameni extrem de iubitori.

Socrii sunt pregătiți pentru faptul că se vor înrudi. Și părinții Innei sunt de acord cu relația celor doi, ba chiar se înțeleg la rândul lor foarte bine cu rapper-ul.

Ne înțelegem foarte bine, sunt niște oameni buni, calzi, prietenoși și totul decurge minunat de fiecare dată când ne întâlnim. Și cred că același lucru este valabil și pentru el în ceea ce îi privește pe părinții mei. Nu sunt o persoană extrem de geloasă, ci o doză mică, necesară. (râde) Nici Toto nu este gelos, deci nu e un issue. Și, cum spuneam, ne înțelegem meseriile, atenția la care suntem expuși”, a declarat Inna.