HOROSCOP: Cum este afectată fiecare zodie de solstiţiul de iarnă

Solstiţiul de iarnă are loc pe 22 decembrie la ora 06:48, şi reprezintă momentul în care Polul sud al Pământului se înclină către soare. Aceasta e cea mai scurtă zi din an. Cum sunt influenţate zodiile de acest moment astronomic?

21 dec. 2015, 19:01
HOROSCOP: Cum este afectată fiecare zodie de solstiţiul de iarnă

Berbec

Pentru Berbeci, Solstitiul de iarna este un moment bun pentru a incepe un nou proiect. Astrele le ofera energia pentru a duce la capat tot ceea ce isi propun. De asemenea, Berbecii ar trebui sa mediteze si sa se gandeasca bine la viitor, caci acum pot gasi acele solutii pe care le cauta de multa vreme. Mai mult, pozitionarea astrelor le va scoate in cale o ocazie buna in care vor descoperi cine le este cu adevarat alaturi.

Taur

Solstitiul de iarna aduce energie Taurilor, care au mai multa influenta asupra celorlalti decat de obicei. Vor reusi sa adopte decizii importante si sa puna la punct toate proiectele pe care le avea restante pentru finalul acestui an. Taurii vor purta discutii importante pentru viitorul relatiei de cuplu.

Gemeni

In cazul Gemenilor, influenta Solstitiului de iarna nu este tocmai benefica, deoarece ii incurajeaza sa fie mai impulsivi decat de obicei. In plus, Gemenii vor fi usor de manipulat, asa ca trebuie sa aiba mare grija de cine asculta. Pe plan amoros, Gemenii vor avea parte de noi inceputuri si vor reusi sa aiba parte de momentele frumoase la care visau.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com