Cum este influenţată compatibilitatea în cuplu de numele partenerilor

Compatibilitatea in cuplu depinde de varsta, de educatie, de stil de viata si multi alti factori si nici prin gand nu ne-ar fi trecut ca mai depinde si de numele partenerilor.

17 feb. 2014, 07:03
Cum este influenţată compatibilitatea în cuplu de numele partenerilor

În opinia lui Sharon Lynn Wyeth, parintele stiintei numelor, prima vocala din numele unei persoane determina stilul acesteia de comunicare, mai cu seama in cuplu.

Asadar, daca doua persoane au prima vocala din nume diferita, le va fi mai greu sa se inteleaga. Sharon Lynn Wyeth a explicat compatibilitatea in cuplu in baza numelui examinand cazul Brad Pitt-Jennifer Aniston – Angelina Jolie. Este posibil ca mariajul lui Pitt cu Aniston sa fi avut oricum sanse minime de reusita?

Ei bine, in opinia creatorului stiintei numelui, da. Prima vocala din numele lui Jennifer Aniston este „e”, fapt ce indica o personalitate axata pe emotii, in timp ce prima vocala din numele lui Brad Pitt este „a”, fapt corelat cu o personalitate axata pe munca, cu un om care mai intai isi termina treburile profesionale inainte de a se concentra pe relatia intima cu partenerul.

Continuarea pe Lyla.ro