Cum este Karma ta în funcţie de zodie

Atunci când vorbim despre karma, ne gândim, bineînțeles, la cauză și la efect. Astfel, suntem conștienți că prezentul ne este influențat de trecut, iar viitorul ne este influențat de prezent.

13 apr. 2017, 09:17
Cum este Karma ta în funcţie de zodie

Acestea fiind spuse, știm că fiecare zodie are o anumită karma. Fiecare are niște caracteristici aparte care le-a influențat și le influențează viața, în continuare. Nu este obligatoriu ca viitorul să fie și el influențat, iar acest lucru depinde doar de modul în care nativul gestionează situația. În continuare, vor fi prezentate toate tipurile de karma, în funcție de horoscop.

Berbec

Karma nativilor din zodia Berbec este influențată de agresivitate, dorința de afirmare și de lupta pentru putere. Chiar dacă nativii acestei zodii sunt, în general, persoane pozitive, toți nativii acestui semn zodiacal ar trebui să își schimbe comportamentul și să fie mai îngăduitori cu cei din jurul lor. Astfel, ei vor putea să obțină, pe viitor, tot ce își doresc.

Taur

Karma acestei zodii este influențată de trădările din dragoste. Taurii sunt extrem de pasionali și de aceea ei ajung să facă des lucruri necugetate, în momentele în care sunt puși în situații limită. Pentru a nu mai fi trădați, Taurii trebuie să se implice total într-o relație și să ofere permanent foarte multă dragoste.

Gemeni

Gemenii iau foarte ușor pe cineva peste picior și, în general, judecă oamenii fără să-i cunoască. Din aceste cauze, nativii acestei zodii riscă să fie puși în situații neplăcute. Gemenii ar putea să evite aceste lucruri dacă ar fi mai drăguți și înțelegători cu toți din jurul lor.

Citeste horoscopul complet AICI