Cum este RAIUL. Mărturii din „viaţa de apoi” făcute de un neurochirurg VIDEO

Un neurochirurg de top a făcut mărturisiri cutremurătoare despre viaţa de dincolo.

RomaniaTV.net
19 oct. 2014, 07:05
Cum este RAIUL. Mărturii din „viaţa de apoi” făcute de un neurochirurg VIDEO

Când era copil, Dr Eben Alexander a fost adoptat şi nu-şi amintea nimic despre familia lui biologică. Uitase că avusese o soră pe nume Betsy. Când a crescut, bărbatul a pornit pe urmele familiei sale, dar sora lui, din nefericire, murise deja şi n-a apucat să o vadă. Însă un fapt ciudat i-a făcut să se reîntâlnească… în rai.

Un doctor pretinde că are dovezi despre viaţa de după moarte. Află pe ce se bazează

Bărbatul ţine să precizeze că el este un om de ştiinţă lucid, rece, înainte de a-şi începe povestea. A devenit neurochirurg, urmând paşii tatălui său adoptiv şi a fost mereu sceptic la relatările pacienţilor despre viaţa de dincolo, deşi este creştin. Era convins că apariţiile angelice şi viziunile erau rezultatul tarumelor creierului, scrie dailymail.co.uk.În urmă cu 6 ani, medicul s-a trezit cu o durere puternică de cap, iar în câteva ore a ajuns în comă. Se bănuia că are meningită bacteriană şi că nu mai putea fi salvat. Toate funcţiile creierului erau blocate. Călătoria lui în lumea de dincolo a început. Senzaţia era înspăimântătoare şi minunată în acelaşi timp. Simţea că-i aparţine lumii, vedea plante, animale, apă, oameni – toate familiare. A călătorit prin locuri cunoscute. Dincolo totul este „mai real”. Simţurile se contopesc. Nimic nu este izolat sau alienat acolo.

Există viaţă după moarte? Iată ce spun psihiatrii

Avea şi un ghid – o femeie extraordinar de frumoasă, cu aripi de fluture. L-a făcut să se simtă confortabil, iubit, în siguranţă. Nu a fost vorba despre o iubire romantică, în niciun caz. Nu ştia cine este acea femeie splendidă. Apoi, când s-a trezit din comă, a găsit într-un e-mail fotografia ei. Era trimisă de cei care investigaseră pentru el trecutul pentru a-l ajuta să-şi găsească familia. Femeia frumoasă era sora lui.