Cum eviţi problemele când îţi cauţi partenerul online

A cunoaste pe cineva pe internet si in viata reala sunt doua procese total diferite, care respecta reguli diferite. In ambele situatii poti sa fii tras in piept de catre partenerul gasit, mai ales daca l-ai cunoscut online. Iata cum poti preveni o deziluzie cauzata de neseriozitate iubitului cunoscut pe internet!

01 iun. 2015, 07:55
Cum eviţi problemele când îţi cauţi partenerul online

Pozele de profil, statusurile, fonturile folosite, setarile privind confidentialitatea si accesibilitatea datelor tale sunt doar cateva dintre numeroasele etape care trebuie parcurse pentru a avea un profil demn de aratat si atragator pe o retea sociala. Odata ce le ai, sansele de a cunoaste pe cineva pe internet sunt mai mari. Totodata, cu cat profilul tau te reprezinta mai bine (fara a divulga informatii personale sau a arata poze deocheata), cu atat vei atrage mai usor persoanele potrivite tie. Totusi, mai mult decat se intampla in viata reala, in online risti sa fii tras/a in piept de oameni care, doar aparent, sunt partenerii ideali.

Iata cum poti preveni astfel de deziluzii!

Mai putine cuvinte
Cand scrii pe profilul tau, mai ales la informatii despre tine, gandeste-te ce-ti trezeste tie interesul cand te uiti pe profilurile altor persoane. Cu siguranta nu stai sa citesti o deschiere kilometrica. Astfel ca incearca sa rezumi informatiile la putine cuvinte. In felul acesta nici nu risti sa dezvalui prea mult, vei lasa portia la intrebari si, mai ales, nu vei plictisi.

Fii sincer/a in prezentarea propriei persoane
Oamenii au tendinta de a-si pune pe net cele mai reusite si retusate poze cu ei. Insa nu obtii nimic daca pui o poza cu tine de acum cinci ani, in care esti tras/a prin inel, in timp ce tu ai deja burtica. Incearca sa te prezinti in folografii din unghiuri bune, aratand cum esti in realitate. Nu are niciun rost sa maschezi, caci oamenii vor afla! Cu cat imaginea ta este mai naturala, asadar reala, cu atat vei atrage oameni care te plac asa cum esti!

Continuarea pe Lyla.ro