Cum explică manelistul Vali Vijelie tariful uriaș pe care îl cere pentru cântări! „Cu banii de Logan nu poți să cumperi Mercedes”

Vali Vijelie nu a mai suportat să fie criticat pentru suma mare pe care o pretinde pentru eveniment și le-a răspuns cârcotașilor. Cum a motivat artistul tariful uriaș.

21 feb. 2022, 08:47
Cum explică manelistul Vali Vijelie tariful uriaș pe care îl cere pentru cântări! „Cu banii de Logan nu poți să cumperi Mercedes”

Vali Vijelie este fără doar și poate unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară. Din acest motiv, artistul este asaltat de cereri pentru cânta la diferite evenimente. Doar că, în ultimul timp, manelistul a fost criticat dur pentru faptul că ar percepe un tarif extrem de mare pentru cântări.

CITEȘTE ȘI: Vali Vijelie, martor la o execuție de tip mafiot! Scene şocante la un chef al interlopilor români din SUA

Recent, Vali Vijelie a explicat, în stilul caracteristic, de ce este perceput drept unul dintre cei mai scumpi artiști din România. Manelistul a încercat să închidă gura invidioșilor cu un argument fabulos.

„Cu banii de Logan nu poți să cumperi Mercedes.”, a spus Vali Vijelie, potrivit wowbiz.ro 

CITEȘTE ȘI: Vali Vijelie şi-a luat maşină ca a lui Gigi Becali. Bolidul de lux l-a costat pe manelist un sfert de milion de euro

Vali Vijelie, secretul succesului

„Trebuie știut că ești cine ești cât ești pe scenă, când ai coborât, ești la fel ca toată lumea, iar ca să rămâi în top, tot timpul trebuie să muncești și să îți dai interesul pentru meseria pe care o ai”

, a mai dezvăluit Vali Vijelie.