Vali Vijelie şi-a luat maşină ca a lui Gigi Becali. Bolidul de lux l-a costat pe manelist un sfert de milion de euro

În ciuda evenimentelor puţine din cauza pandemiei, Vali Vijelie nu pare că duce lipsă de bani. Recent, manelistul a cheltuit un sfert de milion de euro pentru a cumpăra un Bentley identic cu cel al lui Gigi Becali.

11 dec. 2021, 11:36
Vali Vijelie şi-a luat maşină ca a lui Gigi Becali. Bolidul de lux l-a costat pe manelist un sfert de milion de euro
Vali Vijelie şi-a luat maşină ca a lui Gigi Becali. Bolidul de lux l-a costat pe manelist un sfert de milion de euro

Vali Vijelie şi-a cumpărat o maşină în valoare de 250.000 de euro. Este vorba despre un model nou de Bentley, identic cu cel al lui Gigi Becali.

Vali Vijelie şi-a luat maşină de un sfert de milion de euro

Citeşte şi Vali Vijelie şi Nuţu Cămătaru, vacanţă în Egipt: „Gata, a început petrecerea!” FOTO

Manelistul şi-a îmbogăţit colecţia de maşini de lux cu un nou model de Bentley. Deşi evenimentele au fost mai puţine din cauza pandemiei, artistul încă îşi permite să-şi satisfacă toate poftele. Recent, acesta a fost surprins în trafic la volanul noului său bolid. Maşina a costat nu mai puţin de 250.000 de euro, potrivit antena3. 

Achiziţia a fost făcută la un an de când manelistul se afişa cu o altă bijuterie pe patru roţi în valoare de 80.000 de euro. Este vorba de un Range Rover.

Cântăreţul a mai condus şi alte maşini de lux precum Audi sau Mercedes.

Vali Vijelie este unul dintre cei mai căutaţi interpreţi de muzică de petrecere, aşa că şi onorariile sunt pe măsură.

Vali Vijelie învârte milioanele din lăutărie, dar copiii sunt la munca de jos. Unul este instalator

Citeşte şi Vali Vijelie nu îşi serbează niciodată ziua de naştere. Motivul este dureros

Vali Vijelie este unul dintre cei mai celebri artiști de manele din România. Artistul are patru copii și se mândrește cu aceștia. Manelistul este căsătorit și are doi copii cu actuala sa soție, iar ceilalți doi băieți ai artistului sunt dintr-o relație anterioară.

Cântăreţul a declarat în cadrul interviului cu Denise Rifai că nu își răsfață copii și că i-a învățat de mici valoarea banului. Cântăreţul a menționat că singura condiție pe care a impus-o copiilor săi este că dacă nu muncesc, nu primesc nimic.

Mai mult, artistul a menționat că este important ca în viață fiecare om să își aleagă o meserie din care să câștige un ban cinstit. Vijelie spune  că Florin, fiul cel mare, este instalator în Marea Britanie și că este mândru de el. Cântărețul a mai adăugat totuși că este dezamăgit de fiul său mic, Rafael, care este și-a ales o carieră de „distribuitor”, o meserie care nu-l încântă deloc pe Vijelie.