Cum face Dan Negru economie la benzină. Prezentatorul a găsit soluţia

Cum face Dan Negru economie la benzină. Deşi are o situaţie financiară foarte bună, prezentatorul TV nu este "mână largă" deloc, ba din contră, se spune despre el că este destul de zgârcit. După scumpirile anunţate în ultima vreme, mai ales la combustibil, jurnalistul a găsit o soluţie să economisească.

02 mart. 2022, 10:59
Cum face Dan Negru economie la benzină. Prezentatorul a găsit soluţia
Cum face Dan Negru economie la benzină

Cum face Dan Negru economie la benzină. La cei 51 de ani pe care i-a împlinit recent, jurnalistul a primit un cadou de suflet de la soţia lui, e profesie medic stomatolog, şi anume o bicicletă.

Citeşte şi: Motivul pentru care Dan Negru a fost la un pas de ceartă cu Cătălin Măruță! “Podcasturile românești trebuie să se reinventeze”

Cum face Dan Negru economie la benzină

Jurnalistul a profitat de vremea frumoasă de afară şi a ieşit la plimbare. A fost fotografiat de Click.ro, în timp ce se plimba cu bicicleta pe cheiul Dâmboviţei, de lângă Biblioteca Naţională spre Unirii.   De altfel, acesta este mijlocul de transport cu care vedeta preferă, mai nou, să meargă şi la locul său de muncă.

Sursă foto: Click.ro
Sursă foto: Click.ro

Dan Negru, dezvăluiri despre sumele pe care le-a refuzat

De-a lungul timpului, s-au vehiculat numeroase legende cu privire la modul atent în care jurnalistul își organizează finanțele. A fost ofertat cu o sumă echivalentă unui apartament, pentru un contract de doar jumătate de an.

“Nu există prostălău mai mare decât sunt eu, și asta îmi zic toți colegii din breasla mea! În bancurile colegilor de televiziune, eu sunt prostălăul suprem, din cauza banilor, pentru că eu am refuzat orice asociere, în orice reclamă de-a lungul timpului, și crede-mă că am pierdut mult!

În anii 2000, aveam de exemplu un show care se numea “Academia Vedetelor” și erau vedetele legate la ochi, băgau mâna în acvarii.

Era o isterie, copiii erau înnebuniți după emisiunea aia, cotele de piață erau fabuloase de audiență! Îmi amintesc că aproape nu cobora niciodată sub 60 la sută!

Și aia a coincis cu perioada în care au intrat în România multinaționalele, toate hypermarket-urile astea, atunci au intrat și evident că își doreau să se asocieze cu cea mai de succes emisiune de televiziune și cu prezentatorul ei!

Am fost dus cu pluta, nu m-am asociat, nu m-am băgat în nicio reclamă niciodată! Privind în urmă, n-am niciun regret! La capătul drumului, nu sunt doar banii!”, a declarat Dan Negru.