Cum faci diferenţa între o persoană sinceră şi una falsă. Foarte puţini cunosc aceste lucruri

Ți s-a întâmplat să întâlnești persoane care să pară drăguțe la început, să vă împrieteniți, iar după un timp să realizezi că avea alte interese?

RomaniaTV.net
23 nov. 2017, 19:22
Cum faci diferenţa între o persoană sinceră şi una falsă. Foarte puţini cunosc aceste lucruri

Da, există astfel de persoane, care pretind a fi drăguțe la început, însă intențiile lor sunt cu totul altele. Din păcate, durează destul de mult timp, până să realizezi cât de mult rău ajung să îți facă. Pentru a nu trece prin astfel de traume, învaţă să faci diferența între o persoană cu intenții bune și una falsă.

1. ARE GRIJĂ SĂ ÎȚI FIE BINE/ ARE GRIJĂ SĂ NU ÎȚI FIE BINE

Persoanele bine intenționate, se vor gândi mereu la binele celor din jur. Nu vor accepta niciodată ca cei dragi să treacă prin momente grele și îi vor ajuta să depășească orice problemă.

Pe de altă parte, persoanele care doar pretind că vor binele celor din jur, vor vorbi urât despre acele persoane, atunci când nu sunt de față și îi vor critica.

2. ÎȘI VĂD DE TREABA LOR/ PRETIND CĂ LE FAC PE PLAC CELOR DIN JUR

Persoanele sincere nu iau în calcul modul în care acțiunile lor vor fi privite. Ei fac bine, doar pentru că așa simt.

Persoanele false, fac lucruri doar pentru a impresiona, deoarece sunt interesați de propria imagine.

3. ÎN FAȚĂ/ PE LA SPATE

O persoană sinceră îți va spune mereu în față ceea ce crede, o persoană falsă va vorbi cu alții despre tine și nu va avea curajul să te înfrunte.

4. UMIL/ AROGANT

Persoanele sincere nu se mândresc cu rezultatele lor și nici nu simt nevoia să demonstreeze ceva cuiva. Persoanele false sunt opusul lor. Ei vor să iasă în evidență cu orice preț.

5. LE PASĂ DE CEI DIN JUR/ LE PASĂ DOAR SĂ FIE ÎN CENTRUL ATENȚIEI

Persoanele sincere nu își schimbă comportamentul atunci când ating gloria. Persoanele artificiale caută să se afirme, după care îi ignoră pe cei care i-au ajutat.

6. ACȚIUNI/CUVINTE

Persoanele sincere nu se rezumă doar la a promite, ei acționează spre binele celor din jur. Persoanele false rostesc doar cuvinte și promisiuni, pe care nu le vor îndeplini niciodată.

7. ONESTITATE/ FALSITATE

Persoanele sincere cred cu tărie în onestitate și acceptă atât complimentele, cât și criticile. Persoanele false nu vor mai vorbi cu tine dacă îi critici sau te vor bârfi cu prima ocazie.

8. TE SUSȚIN ORICE AR FI/ TE ABANDONEAZĂ CÂND AI CEA MAI MARE NEVOIE DE EI

Persoanele sincere vor rămâne mereu alături de tine, indiferent ce greșeli ai face. Vor fi acolo să te ridice, atunci când cazi. Persoanele false vor da imediat bir cu fugiții.