Sex în bucătărie: Cum să faci din locul în care găteşti unul sexy, iar tu să fii super-provocatoare

Intr-un studiu recent, femeile au recunoscut că se simt atrase de bărbaţii care au bucătării îngrijite şi moderne. Cum oamenii petrec în medie trei ani din viaţă gătind, e bine să ştii cum să faci din bucătărie şi un loc sexy, nu numai funcţional.

RomaniaTV.net
20 nov. 2012, 16:32
Sex în bucătărie: Cum să faci din locul în care găteşti unul sexy, iar tu să fii super-provocatoare

Începe prin a scăpa de toate detaliile care pot distrage atenţia inutil: firimituri, desenele copiilor, liste de cumpărături, fotografii de familie pe frigider etc. Apoi redecorează pereţii şi adaugă detalii incitante prin bucătărie: o vază cu flori proaspete, un bol cu fructele pasiunii etc.

The Sun recomandă să renunţi la becurile fluorescente în favoarea lumânărilor.

Pentru a crea o atmosferă sexy, sunt importante parfumurile: pune pe foc o oală cu apă şi o lingură de scorţişoară – vaporii vor încălzi rapid spiritele.

Şorţurile pot fi foarte senzuale…dacă nu porţi nimic pe dedesubt. Găteşte-i partenerului o masă apetisantă îmbrăcată doar în şorţ şi cu siguranţă nu veţi mai ajunge la desert.

Cât timp prepari mâncarea, mestecă ghimbir – îţi va face buzele să se umfle şi îţi va creşte pulsul, îmbujorându-ţi obrajii.

Când aveţi musafiri, bucătăria poate fi locul unde puteţi fura o sărutare sau o îmbrăţişare pasională, departe de privirile celorlalţi.