Cum faci un bărbat să se întoarcă la tine. Trucuri pe care orice femeie trebuie să le ştie

Te-ai despartit de iubit, insa il vrei inapoi cu orice pret? Exista cateva trucuri la care poti apela sa il faci sa isi doreasca sa fie din nou cu tine.

RomaniaTV.net
27 iul. 2015, 08:28
Cum faci un bărbat să se întoarcă la tine. Trucuri pe care orice femeie trebuie să le ştie

Barbaţii par complicaţi, insa toti reactioneaza la fel atunci cand vine vorba despre iubire si relatii.

Iata cateva ponturi pe care trebuie sa le stie orice femeie care isi doreste sa il faca pe fostul sa se intoarca la ea:

1. Fii indiferenta

Chiar daca il iubesti si vrei cu disperare sa se intoarca la tine, nu il teroriza cu apelurile si mesajele. Indiferenta este cea mai buna solutie. Gandeste-te ca el se va astepta ca tu sa incerci neincetat sa il faci sa se razgandeasca, iar prin insistenta ta nu vei face decat sa fie si mai ferm in hotararea sa. Accepta-i decizia si nu il mai cauta. Daca inca te mai iubeste, i se va parea frustrat sa te piarda atat de usor.

2. Arata-i ca poti iubi si pe altcineva

Nu iesi cu primul barbat care iti iese in cale dupa ce te-ai despartit de iubitul tau. Dar nici nu te izola. Iesi cat mai des cu prietenii tai si posteaza pe retelele de socializare imagini cu amicii tai, in care tu sa pari cat mai fericita. Nu va accepta niciodata ca tu sa iti refaci viata si sa nu iti pese ca a disparut din viata ta, daca inca mai are sentimente pentru tine.

3. Fa schimbari in viata ta

Barbatii parasesc de cele mai multe ori atunci ca partenera lor este monotona si nu ii mai surprinde cu nimic. Fa cateva schimbari in viata ta si arata-i ce a pierdut. Schimba-ti lookul si fii cat mai sexy, fii independenta si demonstreaza-i ca te poti descurca si fara el.

Citeste continuare pe ele.ro