Cum foloseşti în interesul tău ce ştie Google despre tine

Se tot vorbeşte despre istoricul porno de pe Google, sau despre faptul că Google ştie totul despre tine, iar deja a devenit o obişnuinţă să ştim că suntem urmăriţi sau controlaţi.

08 aug. 2015, 08:08
Cum foloseşti în interesul tău ce ştie Google despre tine

Aşadar, cei de la Noobz.ro au vrut să afle ce ştie Google despre ei, experienţă descrisă în rândurile de mai jos, pentru cei care doresc să afle la rândul lor câteva lucruri.

Dacă foloseşti serviciile Google, precum Maps, Google Earth, Gmail, Căutări sau YouTube, împărtăşeşti informaţii personale pentru a ajuta Google să îţi servească publicitate personalizată.

Este adevărat, toate aceste servicii gratuite, nu sunt gratuite în cele din urmă. Plăteşti pentru ele prin dezvăluirea datelor personale.

Acest lucru nu ajută doar Google, te ajută şi pe tine. Google foloseşte informaţiile tale pentru a genera rezultate la căutări care pot fi filtrate potrivit intereselor tale.

Există modalităţi prin care să cauţi lucruri pe Internet fiind anonim, dar s-ar putea să nu găseşti aceleaşi informaţii folositoare, cum ai face-o folosind contul personal de Google.

Află de pe Noobz.ro cum îţi verifici istoricul de pe Google, cum să îţi vezi interesele şi cum serveşte Google reclame personalizate.