Dani Oțil, despre cum a profitat de relația cu Mihaela Rădulescu: „A fost pentru mine un boost de imagine, pentru că eram un mucos care făcea dragoste cu o femeie mai bătrână”

Relația dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu a fost aspru criticată de-a lungul timpului, din cauza diferenței de vârstă. După 6 ani împreună, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

31 ian. 2024, 13:07
Dani Oțil, despre cum a profitat de relația cu Mihaela Rădulescu: „A fost pentru mine un boost de imagine, pentru că eram un mucos care făcea dragoste cu o femeie mai bătrână”
Dani Oțil, confesiuni despre relația cu Mihaela Rădulescu

Încă de la început, oameniu nu le dădeau prea multe șanse de  viitor Mihaelei Rădulescu și lui Dani Oțil. După 6 ani de iubire, au decis să se despartă, iar acum fiecare este fericit alături de o altă persoană.

Prezentatorul TV a fost invitat în cadrul unui poodcast, acolo a făcut dezvăluiri din perioada în care era împreună cu Mihaela Rădulescu. Dani Oțil a povestit cum a mers să ia masa cu fosta iubită, în perioada în care formau un cuplu, iar la restaurantul la care au mers se aflau și Andra și Cătălin Măruță.

Citește și: Scandal în direct între Ștefan Bănică și Dani Oțil. ”La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?”

„Eram la un restaurant. Eu aici, Măruță cu Andra la masa de alături. Mie niciodată nu mi-au plăcut apropierile astea. S-au îmbrățișat așa mai mult așa din aripi, mie nu-mi plac genul ăsta de apropieri. Mihaela a intrat în baie și vedeam prin geam discuțiile.

Am sesizat că se vorbește de noi, era normal, nu ne-au mai văzut de multă vreme oamenii. Iese Mihaela și zice. ‘Ce răutăcioși! Ăștia nu știau că sunt în baie și îi aud?’ Prima remarcă a fost. ‘Hai că Mihaela e înaltă, dar cu piticul ăla, ce-o fi văzut la el?’”, a povestit Dani Oțil.

Dani Oțil a povestit că Mihaela Rădulescu îi spunea mereu că este mult prea mare pentru el și că trebuie să își cuate o nevastă mai apropiată de vârsta lui.

„Mihaela a fost pentru mine un mare boost de imagine, pentru că eram un mucos de 28 de ani care făcea dragoste cu o femeie mai bătrână. Ea îmi zicea tot timpul: ‘Dani, eu sunt atât de bătrână, încât trebuie să-ți căutăm o nevastă’. Dar noi eram împreună, în vacanță”, povestea Dani Oțil.

Citește și: Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil, Revelion de coşmar în Maldive. Cum i-a prins miezul nopţii dintre ani

Dani Oțil a mai povestit cum au decis să doneze primele poze în calitate de cuplu, asta în condițiile în care erau extrem de vânați de paparazzi.

„Cred că sunt primul om care și-a donat fotografiile real pentru o cauză nobilă. În perioada în care am fost cu Mihaela, care evident a fost un mare boost de imagine pentru mine, pentru că eram un mucos de 28 de ani care făcea dragoste cu o femeie mai bătrână, așa zicea ea”, a povestit Dani Oțil, în podcastul „La Fileu”.

„Nu aveau poze în doi (n.red.: cu el și Mihaela) de aproape. Așa că am zis să folosim pozele în favoarea noastră”, a mai spus. „Sâmbătă dimineața am zis că ne vedem la o benzinărie. Erau cel puțin 5 publicații, toți erau interesați de poveste. Le-am zis, dacă sunt de acord, să meargă cu noi la Hospice Casa Speranței de la Brașov, exista doar la Brașov atunci.

Am oprit și vedeam real mașinile cu paparazzi cum se adunau și nu venea nimeni. (…) Țipam la ei, le-am zis: ‘Ne ținem de mână, ne pupăm aici, facem ce vreți, dar ieșiți de după pompe’. Nu le plăcea că am luat mirajul secretului, enigma. (…) Am luat un singur băiat cu noi. Nu le plăcea ideea. Am fost și ne-am făcut treaba și am donat pozele”, a încheiat.