Cum i s-a schimbat viaţa Violetei Bănică. Decizia pe care a luat-o fata Andreei Marin

Violeta Bănică, fata Andreei Marin, a luat o decizie care i-a schimbat viaţa. Acum lucrurile merg spre bine, iar Violeta se gândeşte să îşi continue studiile în afara României.

10 mai 2023, 18:52
Cum i s-a schimbat viaţa Violetei Bănică. Decizia pe care a luat-o fata Andreei Marin

Decizia pe care a luat-o în urmă cu doar câteva luni i-a schimbat viaţa Violetei Bănică. Fata Andreei Marin a ales să se apropie tot mai mult de partea spirituală, de Dumnezeu, iar din acel moment, lucrurile merg spre bine.

Citeşte şi Ce au făcut Cătălin Bordea şi Nelu Cortea cu marele premiu de la America Express. Au câştigat 30.000 de euro!

”Mi s-a schimbat viața, am început să merg duminica la biserică, eu care nu credeam că există Dumnezeu. Am o frică de a eșua”, a declarat Violeta Bănică, la Antena Stars.

Adolescenta care a împlinit 15 ani se gândeşte să îşi continue studiile în afara ţării, fiind atrasă de domeniul juridic.

Citeşte şi  Ben Stiller, dezvăluiri despre lupta cu cancerul: „Este un subiect foarte controversat. Dacă nu aș fi făcut testul nu aș fi știut nici acum”

„Un vis mult mai palpabil e să-mi văd fata depășind vârsta majoratului, mai are doi ani și merge spre o facultate. A împlinit 15 ani, ea la 17 termină studiile și se îndreaptă spre Universitate. Îi place, s-a învățat cu ea, dar nu asta își dorește. Ea, de exemplu, visează Dreptul și mă bucur că e așa. Eu nu încerc decât să o susțin cu direcția pe care ea a ales-o. Ea visează o Universitate din afară, dar vom vedea, avem multe de învățat”, a declarat Aandreea Marin, la Antena Stars.