Cum îl descrie un senator PSD pe Năstase: Şi soarele de pe cer are pete. Nimeni nu este perfect

Prima ieşire publică a lui Adrian Năstase, după eliberarea din închisoare, i-a impresionat pe social-democraţi. Senatorul PSD Toni Greblă a declarat la RFI că fostul premier a rămas "un om echilibrat", care-şi controlează cuvintele", are "o exprimare logică" şi de care PSD nu trebuie să se delimiteze pentru că mai are multe de spus în politica românească.

18 apr. 2013, 08:11
Cum îl descrie un senator PSD pe Năstase: Şi soarele de pe cer are pete. Nimeni nu este perfect

M-am bucurat să-l văd în sănătate şi cu un tonus normal, după o nedreaptă şi cumplită încercare prin care a trecut. Am avut senzaţia că este în continuare un om echilibrat, un om care-şi controlează cuvintele, care are o exprimare logică. Este în continuare o personalitate a vieţii noastre publice”, a spus Greblă.

Adrian Năstase a fost invitat la Congresul PSD de vineri şi sâmbătă. Toni Greblă consideră că „e o stare de normalitate”.

Vedeţi, noi nu trebuie chiar să ne omorâm toţi conducătorii şi toate personalităţile vieţii publice şi din acest punct de vedere, a considera că viaţa nu începe şi se termină cu tine e o stare normală, motiv pentru care este binevenit şi bănuiesc că toţi colegii mei şi mare parte a opiniei publice apreciază la fel, a-l invita pe domnul Adrian Năstase la Congresul Partidului Social Democrat este o stare de normalitate, dacă vreţi„.

Întrebat dacă Adrian Năstase nu a făcut şi mult rău PSD-ului prin condamnarea sa, Toni Greblă a răspuns: „Sigur că şi soarele de pe cer are pete! Din acest punct de vedere, nu m-aş putea pronunţa, nimeni nu este perfect, nu există om pe această lume căruia să nu-i găseşti şi defecte sau nişte acţiuni care nu erau tocmai potrivite la un moment dat. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne delimităm de dânsul, să nu-i recunoaştem meritele din trecut”.

CITEŞTE ŞI Năstase nu vrea funcţii: Citând din Vanghelie, Adrian Năstase e deja instituţie. Vezi ce PLANURI are

Senatorul PSD apreciază că Adrian Năstase ar trebui să rămână activ în viaţa publică, pentru că mai are „multe de spus”. „Într-un con de umbră n-ar fi bine pentru România să rămână Adrian Năstase. După părerea mea, domnul Năstase este o personalitate care trebuie recuperată pentru viaţa publică. Că este mai mult sau mai puţin apropiat de PSD, asta nu are aşa mare importanţă. Important este ca dânsul să rămână un om activ în viaţa publică, pentru că are încă multe de spus”, a conchis Greblă.

CITEŞTE ŞI Năstase, despre tentativa de SINUCIDERE: Urmele de pe corpul meu arată că nu a fost o înşelătorie