Cum îl va convinge Alexandru Rafila pe Daniel Ghiţă, fost luptător K1, să poarte mască: O discuţie pentru că altceva nu pot să am cu el

Medicul Alexandru Rafila, care candidează pe lista PSD la Camera Deputaţilor în Bucureşti, a declarat, marţi, că va încerca să-l convingă pe Daniel Ghiţă să poarte mască de protecţie, cu toate că fostul luptător K1 este un cunoscut contestatar al măsurilor de combatere a pandemiei de coronavirus. Dr. Rafila ar putea fi coleg în Parlament cu Daniel Ghiţă care este cap de listă, propus de PSD în Ilfov.

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 16:24
Cum îl va convinge Alexandru Rafila pe Daniel Ghiţă, fost luptător K1, să poarte mască: O discuţie pentru că altceva nu pot să am cu el

Întrebat cum va fi coleg în Camera Deputaţilor cu Daniel Ghiţă, care pretinde că purtea măştii scade imunitatea, Alexandru Rafila a afirmat că va încerca să discute cu fostul luptător K1.

„O discuţie pentru că altceva nu pot să am cu el. Prezenţa mea şi altor colegi în PSD poate avea o contribuţie la convingerea oamenilor legal de utilitatea măsurilor de prevenţie. Ca şi la vaccinare, există persoane care ascultă, există oameni care au îndoieli sau există persoane care nu pot fi convinse.

Sunt convins că domnul Ghiţă va avea cel puţin această opţiune. Sper că îl vom reuşi să-l convingem că masca e protectoare, măcar din respect. Din punct de vedere al sănătăţii, sunt convins că domnul Ghiţă va folosi masca din convingere sau din respect faţă de legislaţie”, a explicat Alexandru Rafila, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul PSD.

PSD anunţă noul plan de guvernare. Rafila: „Comunicarea a fost punctul cel mai slab în această pandemie”

De asemenea, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie a mai precizat că Daniel Ghiţă „cunoaşte alte domenii pe care eu nu le stăpânesc”.

„Alegerile şi viaţa partidelor sunt un mecanism viu. Am văzut că şi la PNL există un campion de box care e un lider. Cred că toate profesiunile, toate opţiunile se pot aduna”, a adăugat Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila, dificultăţi de respiraţie în timpul conferinţei de presă de la sediul PSD: „Mă scuzaţi un pic”