Cum îmbunătăţeşti viaţa sexuală în cuplu

O viaţă sexuală împlinită este cheia unei relaţii de cuplu reuşite. Iar pentru a avea o viaţă sexuală împlinită, tot ce trebuie să faceţi este să începeţi cu un zâmbet. Priviţi partenerul în ochi şi zâmbiţi-i, acest lucru va reduce stresul zilnic şi va crea atmosfera propice pentru discuţii calme, relaxante. Iar de aici, la sex, este un singur pas.

RomaniaTV.net
21 iun. 2012, 06:50
Cum îmbunătăţeşti viaţa sexuală în cuplu

Zambiţi de cel puţin trei ori pe zi soţului/soţiei

Faceţi-vă un obicei din a zâmbi de cel puţin trei ori pe zi soţului/soţiei. Găsiţi o cale să râdeţi împreună cu poftă. Fie că citiţi glume de pe un site cu bancuri sau dintr-un ziar, fie că priviţi un film de comedie, râsul este o altă cale de a restabili o legătură emoţională cu partenerul de cuplu. Veţi împărtăşi amândoi o stare de bine şi vă veţi întări sentimentele pe care le aveţi unul pentru celălalt, iar viaţa sexuală se va îmbunătăţi considerabil.

Mergeţi într-un loc nou, doar voi doi, pentru o viaţă sexuală revigorată

E foarte uşor să intri într-o rutină. Şi obişnuindu-te cu un anumit „ritual”, încet-încet se pierde din farmecul începutului de relaţie. Pentru a nu se ajunge aici, mergeţi în locuri diferite, doar voi doi. Nu trebuie să fie locuri scumpe sau extravagante. Ci locuri unde să vă simţiţi bine, pentru că, astfel, asociaţi starea de bine cu prezenţa soţului sau a soţiei. Dacă aţi mers la un film, vorbiţi despre ce impresie v-a lăsat, ce v-a plăcut, ce nu v-a plăcut. Această relaţionare va crea acea intimitate de care are nevoie un cuplu pentru a supravieţui.

Gândiţi-vă la relaţia cu partenerul, ca la cea mai importantă parte a vieţii voastre

Dacă vă puneţi relaţia cu soţul/soţia pe primul plan al vieţii voastre, va fi mai greu să călcaţi strâmb. Nu trebuie să vă faceţi griji că partenerul nu se gândeşte la relaţia voastră, aşa cum vă gânditi voi. Dacă începeţi să faceţi asta, aţi pierdut deja „lupta” pentru o viaţă de cuplu împlinită. Fiecare dintre soţi ar trebui să se gândească că au alături partenerul perfect şi trebuie să facă totul pentru starea acestuia de bine.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro