Scene sfâşietoare cu Alina Sorescu şi fetele ei! Micuţele, obligate de instanţă să stea o săptămână cu Alex Ciucu FOTO

Alina Sorescu şi fetiţele ei au oferit un moment copleşitor, în week-end, atunci când cele două au fost nevoite să plece la tatăl lor. Instanța a hotărât că cele două fetițe își vor petrece o câte o săptămână alături de fiecare părinte.

20 mart. 2023, 09:35

Scene sfâşietoare cu Alina Sorescu şi fetele ei!  Instanța a hotărât că cele două fetițe își vor petrece o săptămână alături de mama lor și o săptămână alături de tatăl lor. Alina Sorescu, însă, este de părere că acest stil de viață ar putea deveni extrem de bulversant pentru micuțe și este dispusă să lupte în continuare pentru a le avea pe fetițe lângă ea.

Citeşte şi: Alina Sorescu, prima reacţie după ce a pierdut fetiţele. Mesaj dureros postat de artistă

În acest week-end, cele două fetițe au plecat să petreacă o săptămână cu Alex Ciucu. Scenele surprinse de SpyNews u fost absolut șocante, fetițele fiind sueprinse cu ochii în lacrimi. Alex Ciucu a mers la Alina Sorescu ca să își ia fetițele, dar acestea au izbucnit în lacrimi şi au vrut să rămână cu mama lor.  După multe momente în care s-au îmbrățișat, au plâns în brațele mamei lor, care le-a șters lacrimile, Alex Ciucu a încercat să le convingă să urce în mașină. Mai mult, a luat-o pe una dintre fetițe în brațe și a dus-o chiar el, însă acesata s-a întors la mama ei!

Citeşte şi: Bombă în showbiz! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu sunt încă divorţaţi: „Nu cred că e cazul să ne spălăm rufele în public”

Până la urmă, tatăl lor le-a convins pe fetițe să urce în mașină, însă erau era vizibil că sunt triste. Alina Sorescu și-a mai petrecut câteva momente cu cele mici, apoi le-a lăsat să plece, cu ochii în lacrimi. „Sper că fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le vă putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul scolar. Sper că judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții”, a spus Alina Sorescu.