Cum încearcă Antonia, iubita lui Andrei de la Albu Negru, să scape de examene

Pe numele ei din buletin Tănasă Antonia Alexandra, iubita în vârstă de doar 21 de ani a lui Andrei de la Alb Negru trece printr-o perioadă grea din viaţa sa. Aceasta nu doar că vrea să obţină cât mai repede diploma de designer vestimentar, dar îşi doreşte să şi treacă cât mai repede peste sesiune şi peste examenele de licenţă.

RomaniaTV.net
11 mai 2015, 11:18

Sesiunea este probabil cel mai mare stres al tuturor tinerilor. Această perioadă din viaţa fiecăruia, nu iartă pe nimeni şi mereu are câte o surpriză pregătită.

Deoarece nu îi stă mintea la facultate, Antonia Alexandra vrea să facă orice să scape de examenele pe care le are în ultimul an de studiu universitar, aceasta fiind studentă în anul III la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universităţii Hyperion din Bucureşti.

Mai exact, înainte de a merge la un examen susţinut recent, Antonia, iubita lui Andrei de la Alb Negru a încercat să o convingă pe şefa de an să vorbească cu profesoara respectivă şi să anuleze examenul. Motivul? Unul cât se poate de banal: vremea foarte capricioasă.

Pentru că dorinţa nu i s-a putut îndeplini, resemnată, Antonia Alexandra nu doar că a renunţat la visul său, dar a şi ajuns la examen, destul de târziu şi lipsită de orice chef.

Citeşte şi  Andrei de la Alb Negru, decizie ULUITOARE înainte de sărbători. Nimeni nu credea că va mai face asta