Cum încheie o relație fiecare zodie în parte! Vezi cine sunt nativii care îți dau papucii într-un stil unic

Poate fi greu de prezis cum va pune capăt cineva unei relații. Despărțirile acoperă spectrul de la dulce și amiabil la înflăcărat și dezordonat – și tot ce este între ele. Există, de asemenea, o mare diferență între oamenii care preferă conversațiile mature de despărțire și cei care o fac în liniște. Dacă te uiți la astrologie, asta explică de ce Leii și Scorpionii încheie relațiile în felul lor unic.

21 nov. 2023, 17:24
Cum încheie o relație fiecare zodie în parte! Vezi cine sunt nativii care îți dau papucii într-un stil unic
Cum încheie o relație fiecare zodie în parte!

Cum încheie o relație fiecare zodie în parte! Când vine vorba de dragoste, întâlniri și relații, fiecare dintre cele 12 zodii își simte emoțiile în mod diferit și, de asemenea, tind să aibă anumite stiluri de legătură și atașament care influențează modul în care rup legăturile cu un partener.

Citește și Cele 3 ZODII cu horoscoape EXCELENTE pentru perioada 20-26 noiembrie 2023. Ce schimbări în bine apar!

Cum încheie o relație fiecare zodie în parte!

Acest lucru este valabil mai ales dacă zodia unei persoane este conectata la una dintre planetele relevante pentru relații, cum ar fi Venus, Mercur sau Marte. Privind planeta conducătoare a zodiei lor, vei obține un mic indiciu despre modul în care acestia s-ar putea apropia de o despărțire.

Elementele joacă și ele un rol. „Semnele de apă vor reacționa emoțional, semnele de pământ într-un mod mai practic și mai bine întemeiat, semnele de aer vor vorbi, iar elementele de foc au tendința de a acționa și de a merge mai repede mai departe.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Deși înflăcărat și pasional, Berbecul este unul dintre cele mai directe și oneste semne din zodiac. Dacă relația lor nu merge bine, vor avea o conversație sinceră cu tine, unde vor pune totul pe masă.

Acest semn de foc este guvernat de Marte, așa că vor dori să clarifice lucrurile și să-și spună pacea. S-ar putea să se încălzească și ele puțin, deoarece nu au nicio problemă să spună lucrurilor pe nume. Dar odată ce un Berbec scoate totul, va tăia curat legăturile – și asta va fi.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Taurul încearcă să salveze relația înainte de o despărțire.

Taurii iubesc securitatea și stabilitatea. Acest semn de pământ este condus de Venus, așa că vor face tot ce este necesar pentru ca o relație să funcționeze, fie că este vorba de terapie de cuplu, de planificare a unei evadari distractive sau de mai multe nopți de întâlnire. Odată ce au epuizat lista de remedieri potențiale, atunci vor cere să se așeze pentru o conversație sinceră.

Dacă simt că nu primesc ceea ce au nevoie într-o relație, atunci vor avea o conversație pragmatică cu tine despre motivul pentru care doresc ca relația să se încheie. După aceea, vor anula lucrurile pe cale amiabilă, în cel mai matur mod posibil.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina îngerilor, marți 21 noiembrie 2023