Cum întâmpină Kim Kardashian uraganul Sandy. Şi-a cumpărat 30 de litri de apă GALERIE FOTO

Americanii din zona New York-ului se tem că uraganul Sandy îi va ţine multe zile în case. Între aceştia se află şi Kim Kardashian, care şi-a cumpărat multă apă de la hipermarket.

RomaniaTV.net
28 oct. 2012, 20:00

Americanii îşi iau toate măsurile de protecţie împotriva uraganului Sandy, aşteptat pe coasta de est a Statelor Unite în dimineaţa zilei de luni. Între celebrităţile suprinse în hipermarketuri, la cumpărături, s-a aflat şi Kim Kardashian, care se teme că furtuna o va ţine multă vreme în casă şi a cumpărat nu mai puţin de 30 de litri de apă.

Uraganul Sandy este o combinaţie fără precedent de furtună tropicală gigantică şi front de aer rece din nord, amplificată şi de maree, deoarece este lună plină, de unde şi denumirea de „Frankestorm”. La impactul cu ţărmul se anticipează ploi torenţiale, ninsori şi vânt puternic.

La New York, transportul public a fost suspendat, duminică seara şi se anticipează că nu va fi reluat până miercuri dimineaţa. Primarul din New York, Michael Bloomberg, a ordonat duminică evacuarea a 375.000 de locuitori din zonele inundabile ale oraşului în aşteptarea sosirii uraganului Sandy.