Cum îşi aleg sufletele familia şi prietenii

Sufletele oamenilor se intalnesc de mai multe ori. Acest lucru le ajuta sa se dezvolte. Sufletele se "nasc" in corpuri diferite, in diferite vieti, pentru a experimenta lucruri noi. Sunt momente cand sufletele aleg aceeasi parinti ca in alte vieti, sunt momente cand aleg altceva.

RomaniaTV.net
21 sept. 2018, 06:15
Cum îşi aleg sufletele familia şi prietenii

Conectarea la Sursa

Pe cine alegem in viata urmatoare se hotaraste in momentul in care suntem din nou la Sursa. Deciziile pe care le luam acolo nu ni le mai amintim cat suntem pe pamant.

Cand suntem la Sursa, alegem lectiile pe care urmeaza sa le invatam, viata pe care vrem sa o ducem. Tot atunci ne alegem parintii, partenerii si ghizii care ne vor insoti in aceasta experienta.

In functie de experientele avute pe pamant, la sursa te poti hotari sa faci schimb de roluri.

Contractele sufletului

Contractele contin date despre data si locul nasterii, precum si familia in care urmeaza sa te nasti. Dar si celelalte elemente de la nastere pana la moarte. Totul este premeditate, chiar daca noua, pe pamant, ni se pare ca traim dupa bunul plac. Desi nu iti amintesti deciziile pe care le-ai luat in forma spirituala, ai ghizi care te atrag spre drumul pe care ti l-ai ales.

Desi ai liberul arbitru ca sa poti face modificari in viata ta, ca sa vezi daca ti se potriveste o anumita situatie, soarta tot spre ce ai semnat de va impinge. Toate contractele pe care sufletul le face au ca scop dezvoltarea constiintei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.