Cum își câștigau existența părinții lui Călin Donca, milionarul aflat în arest. Afaceristul provine dintr-o familie modestă

Călin Donca a ajuns să fie cunoscut de o țară întreagă prin viața de lux pe care o afișa pe internet. El, soția și cei cinci copii pe care îi au împreună trăiesc o viață ca în filme.

30 sept. 2023, 11:11
Cum își câștigau existența părinții lui Călin Donca, milionarul aflat în arest. Afaceristul provine dintr-o familie modestă

Călin Donca a devenit unul dintre cei mai urmăriți influenceri, iar pe internet le explica tinerilor ce pot să facă ca să devină la fel de bogat precum el. Nu duce lipsă de nimic, are o avere, dar în copilărie lucrurile nu stăteau deloc la fel.

Citește și Alex Ashraf, fostul soț al Oanei Zăvoranu: „Gata cu căsnicia. Nu mă mai întorc niciodată”

Părinții lui Călin Donca au muncit din greu pentru a avea un trai decent. Mama lui a fost profesoară, iar pe lângă acest loc de muncă făcea și bișniță, în timp ce tatăl lui lucra ca inginer, iar la un moment dat a avut și post de conducere. Călin Donca povestea că părinții lui l-au ambiționat în drumul lui spre succes, iar prima care i-a fost alături în afaceri a fost mama lui.

„Mama a fost profesoară și pe lângă serviciu mai făcea și bișniță. Mergea la Sârbi și ducea ceva și aducea altceva în schimb, ca să mărească puțin veniturile familiei. Tatăl meu lucra ca inginer, la un moment dat a avut și un post de conducere. A venit acum la Brașov și locuiește cu mine, dar mama mea mai locuiește și la Timișoara și aici. Ea nu se poate desprinde de Timișoara”, a declarat afaceristul, în emisiunea online „Fiță cu Adiță”.

Cum a ajuns Călin Donca milionar

Călin Donca a reușit să-și clădească o carieră impresionantă în domeniul energiei fotovoltaice. Se află în top 500 cei mai bogați oameni din România. A devenit cunoscut publicului larg după participarea la Chefi la Cuțite, alături de soție, dar și în reality show-ul Mămici de pitici, cu lipici, de la Antena Stars.

Citește și Cine este bărbatul din showbizul românesc care a încercat să ajungă la inima Alinei Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu: „A încercat să inițieze o discuție, apoi mi-a zis că i-ar plăcea de mine”

„Pentru mine a fi milionar înseamnă să ai un milion de euro pe lună, profit curat, pe care mai departe să îl investești în ce vrei tu. Întotdeauna am știut că voi fi bogat. Am considerat că diferența dintre atunci și acum este doar o chestiune de timp și cu cât muncesc mai mult, cu atât timpul va fi mai scurt”, spunea el.