Alex Ashraf, fostul soț al Oanei Zăvoranu: „Gata cu căsnicia. Nu mă mai întorc niciodată”

Alex Ashraf a oferit primele declarații despre divorțul de Oana Zăvoranu. Fostul soț al „Queridei” a dezvăluit că el a fost cel care a decis să plece din căsnicie și să se retragă din afacerea clinicii vedetei. De asemenea, a precizat că își va duce fosta parteneră de viață în instanță.

30 sept. 2023, 09:29
Alex Ashraf, fostul soț al Oanei Zăvoranu: „Gata cu căsnicia. Nu mă mai întorc niciodată”

Sfârșitul lunii septembrie a culminat cu divorțul unuia dintre cele mai celebre cupluri din showbiz-ul intern românesc, format din Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Cei doi au ales să pună punct căsniciei care părea aproape de a fi perfectă, iar bruneta a făcut până acum mai multe acuzații dure la adresa fostului partener de viață. Dacă până acum a ales să păstreze tăcerea, bărbatul a decis să vorbească, în final, despre divorț și să dezvăluie faptul că el a fost cel care a pus punct căsniciei, fără să se mai uite în spate.

„Eu am plecat din căsnicie! Eu am înaintat divorțul! Eu cu asta am vrut să încep, ca să nu se mai speculeze că ea a făcut lucrurile astea. Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele!”, a declarat Alex Ashraf,  în cadrul unui interviu, acordat pentru Xtra Night Show.

Citește și: Carmen Harra, primele declarații după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf: „Acum șapte ani, i-am spus…adevărul doare”

Alex Ashraf era parte și din clinica pe care Oana Zăvoranu o deține în Capitală, însă acesta susține că a renunțat la acțiunile sale, fără să i se fi cerut acest lucru de către vedetă. Mai mult, tot el mărturisește că avea un rol bine definit în afacere, întrucât lucrurile mergeau extrem de bine, iar profitul era și el încasat, cât timp acesta se ocupa de lucruri.

Oana Zăvoranu

„Am să spun eu de clinică! Eu am ieșit din clinică, adică mi-am dat acțiunile gratis, acțiunea gratis că era doar una! Iar pe fosta soție o să o combat eu în instanță pentru tot ceea ce spune, cu dovezi. Eu nu am să vorbesc public urât de ea. Nu doresc să intru în circul ei. Ea poate să spună orice despre mine și, mă repet, nu mi se pare normal să ne spălăm rufele în public și nici să aruncăm cu noroi în 10 ani de relație. Este pentru a doua oară când ies din clinică. Am reușit să duc clinica unde trebuia. Sus. Cât timp am fost eu în clinică, clinica mergea. Nu aveam nicio datorie”, a mai precizat fostul soț al Oanei Zăvoranu.

Suma uriașă pe care a cheltuit-o Alex Ashraf din conturile Oanei Zăvoranu pentru amantă. „Sunt împreună de un an jumate, i-a luat casă și mașină din banii mei”
Alex Ashraf susține că nu ar spune niciodată ceva care să o pună pe Oana într-o lumină rea, astfel încât bărbatul se arată a fi foarte dezamăgit de modul în care fosta soție a decis să rezolve lucrurile, public. Acesta este decis să nu mai vorbească pe cale amiabilă cu bruneta și să rezolve tot ce a rămas nerezolvat în instanță.

„Nu mă mai întorc niciodată, putea să spună că a divorțat, atât, ca doi oameni maturi. Se pare că a ales o cale destul de urâtă. Eu o să discut tot în instanță, nu vreau să vorbesc urât de ea. Când doi oameni nu se mai iubesc, se despart. Eu trec prin niște momente foarte grele, o să mi le rezolv singur. Nu am nimic de discutat despre o nouă relație, e viața mea personală.”, a mai spus acesta.