Cum îşi detensionează Monica Bîrlădeanu partenerii de scenă cu care trebuie să joace scene deocheate

Monica Bîrlădeanu a dezvăluit că, înainte de a juca într-o scenă fără perdea, le permite partenerilor să... se obişnuiască cu ea.

10 mai 2021, 10:51
Cum îşi detensionează Monica Bîrlădeanu partenerii de scenă cu care trebuie să joace scene deocheate
Monica Bîrlădeanu şi Andrei Aradits

Monica Bîrlădeanu, scene deocheate. În cadrul podcastului “S-a și râs”, moderat de Maria Popovici, Mincu și Banciu, frumoasa actriţă a făcut câteva dezvăluiri de-a dreptul savuroase. În serialul „Vlad”, Monica joacă rolul Carlei Dumitrache, amanta lui Ștefan Dragomir, personaj interpretat de actorul Andrei Aradits.

Cum îşi detensionează Monica Bîrlădeanu partenerii înainte să filmeze scene deocheate

Actriţa le-a mărturisit celor trei gazde că, de fiecare dată înaintea unei scene de sex, le permite partenerilor să o pipăie, pentru ca aceştia să se relaxeze la filmare.

De obicei când avem de filmat scene de sex e ciudat, pentru că partenerii mei sunt p… ați pe ei. Dar le propun înainte să mă pipăie, ca să fie obișnuiți în timpul filmării, să se detensioneze. Le zic: uite ăștia sunt sânii mei, ăsta e fundul, pune mâna pe ei! Aradits, de exemplu, trebuie să se împrietenească cu tine înainte, să stea de vorbă vreo două ore cu tine ca sa fie relaxat în timpul scenelor de sex. Îi trebuie o anumită pregătire”, a povestit Monica Bîrlădeanu, în cadrul podcastului.

Citeste si Dan Bittman a răbufnit: „Cei nevaccinaţi să nu mai plătească taxe. Pentru impozitele pe care le-am plătit nu am primit decât dispreţ”

A crezut că s-a infectat cu SARS COV 2

La începutul lunii aprilie, actrița s-a autoizolat la domiciliu, după ce a crezut că s-a infectat cu coronavirus.

Iată că a venit și momentul ăla pe care l-am evitat cu grijă un an: auoizolarea! N-am făcut din asta un motiv să pretind un premiu, dar vă spun sincer… eram destul de mulțumită că reușisem să scap până acum. Contemplez la modul serios să-mi renovez balconul, să rearanjez dressingul, să-mi fac o zonă de lucru la bijuterii pe terasă și tot felul… Nu sunt ipohondră, dar să nu știi dacă ai sau n-ai… e ceva destul de destabilizant. Orice durere de cap ți se pare suspect. Ați trecut prin asta? Cum ați gestionat momentul? Share-uiți ce v-a ajutat cât ați așteptat un rezultat de test… #selfisolation #day1”, a scris actriţa pe Facebook.

Citeste si Raed Arafat este vegetarian de 20 ani. Şeful DSU este fan carnea de mazăre, dar în copilărie prefera castraveţii umpluţi

Actrița a făcut teste zilnic până în momentul în care rezultatul a fost negativ.

Până la urmă a reieșit că sunt negativă. (…) Am mâncat la greu usturoi, doar ca să văd dacă mai am gust și miros”, a mai spus actrița din VLAD