Cum îşi educă Dan Negru cei doi copii: „Sistemul îi îmbolnăveşte!”. Prezentatorul TV face praf învăţământul românesc!

Dan Negru a dezvăluit strategiile sale de educație pentru cei doi copii săi, Dara și Bogdan. Prezentatorul TV este critic la adresa sistemului de învățământ din România, indiferent dacă vorbim despre școli de stat sau de cele private.

13 dec. 2023, 12:36
Cum îşi educă Dan Negru cei doi copii: „Sistemul îi îmbolnăveşte!”. Prezentatorul TV face praf învăţământul românesc!
Cum îşi educă Dan Negru cei doi copii / Foto: VIVA!

Cum îşi educă Dan Negru cei doi copii: „Sistemul îi îmbolnăveşte!”. Celebrul prezentator TV consideră că presiunea exercitată asupra copiilor este uriașă și că sistemul de învățământ produce pe stoc absolvenți care nu își găsesc locul în domeniul pentru care s-au pregătit.

„Școala de stat sau cea privată din România sunt tot o apă și un pământ. Așteptările de la copii sunt uriașe, sunt împovărați cu teme și lecții extrem de grele, care-i obligă să uite de copilărie. E un sistem bolnav și anacronic. Presiunea pe copii e uriașă, fie la stat, fie la privat. Rata de eșec al sistemului de învățământ e uriașă. Noi, părinții, îi ținem cu picioarele pe pământ, dar cred că sistemul îi îmbolnăvește”, a declarat Dan Negru pentru VIVA!.

Citeşte şi: Scandal fără precedent la Vocea României! Revolta fanilor: „Data viitoare faceţi SMS-urile României!

Dan Negru a vorbit şi despre asemănările dintre el și copiii săi la nivel de caracter şi a dezvăluit că „sunt niște locuri ascunse în inimă despre care nu știam că există până când nu i-am avut pe Dara și Bogdan”.

În privința provocărilor adolescenței, Dan Negru are încredere în bunătatea copiilor săi și în faptul că le-a transmis aceste valori încă de la începutul vieții. Una dintre metodele prin care își învață copiii despre valoarea muncii este să le ofere oportunitatea de a câștiga bani prin muncă. Fiica sa, Dara, lucrează deja la vârsta de 13 ani în cabinetul stomatologic al mamei sale.

„Este o joacă prin care încercăm să le arătăm că totul în viață se obține cu muncă. Ca să prețuiești munca altuia, trebuie tu să muncești la rândul tău. Și asta se învață la o vârstă”, a precizat prezentatorul TV.

Citeşte şi: Larisa Drăgulescu, dezvăluiri cutremurătoare. Ce s-a întâmplat când colegii fiului ei au aflat că mama lui face filme pentru adulţi