Larisa Drăgulescu, dezvăluiri cutremurătoare. Ce s-a întâmplat când colegii fiului ei au aflat că mama lui face filme pentru adulţi

Larisa Drăgulescu, una dintre cele mai căutate vedete de pe platforma OnlyFans, a dezvăluit că fiul său, Richard, rezultat din căsătoria cu marele gimnast Marian Drăgulescu, a fost afectat profund atunci când a decsoperit cu ce se ocupă, de fapt, mama lui.

13 dec. 2023, 10:29
Larisa Drăgulescu, dezvăluiri cutremurătoare. Ce s-a întâmplat când colegii fiului ei au aflat că mama lui face filme pentru adulţi
Larisa Drăgulescu, dezvăluiri cutremurătoare. Ce s-a întâmplat când colegii fiului ei au aflat că mama lui face filme pentru adulţi

Larisa Drăgulescu, dezvăluiri cutremurătoare.  Într-un interviu pentru Kanal D, fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu a dezvăluit că fiul ei a renunțat la gimnastică în urma glumelor și jignirilor colegilor.

„A fost un singur episod mai urât, atunci când băiețelul făcea parte din lotul național de gimnastică. Colegii lui de la lot, alături de care și locuia la cămin, l-au luat la mișto într-o seară. Au intrat pe pagina mea de OnlyFans, nu știu cum au reușit, pentru că acolo ai nevoie de card, iar ei sunt mici. Probabil au făcut rost de un card și au râs de el. Doar atunci m-a sunat băiețelul și a început să plângă. Mi-a spus de colegi, mi-a spus ce i-au zis colegii lui și mi-a transmis că el nu mai vrea să facă gimnastică, pentru că ei sunt niște colegi răi și nu reușește să se acomodeze”, a declarat Larisa Drăgulescu.

Citeşte şi: Viviana Sposub, accident de maşină în Los Angeles. Momente de coşmar pentru vedetă

Larisa Drăgulescu și-a făcut cunoscută prezența în mediul online cu conținut erotic și explicit, generând venituri semnificative din abonamentele plătite lunar pe OnlyFans. Despre alegerea sa, vedeta a declarat că se simte fericită că poate câștiga bani făcând ceea ce îi place și că îi oferă posibilitatea de a fi alături de familie.

Citeşte şi: Dana Budeanu, reacţie virală după concertul lui Ştefan Bănică de la Sala Palatului. „S-a închis la non-stop!”

„Îmi place să pozez erotic sau chiar porno şi nu am niciun fel de inhibiţie în ceea ce priveşte asta, mă simt fericită că pot să fac asta şi să câştig bani frumoşi făcând ceva ce îmi place şi ceva care îmi da şi posibilitatea de a stă foarte mult alături de familia mea. Am fost playmate pentru revista Playboy din România şi, dacă nu mă înşel, am fost chiar ultimul model al revistei la noi în ţară. Acesta a fost încă un vis împlit. Mi-am dorit să apar în revista cu cele mai sexy şi frumoase femei din lume, încă de pe vremea când eram căsătorită cu Marian”, a spus Larisa Drăgulescu.