Cum îşi menţine Irina Fodor silueta impecabilă. Prezentatoarea a dezvăluit secretul: „Mănânc pizza și shaorma”

Cum îşi menţine Irina Fodor silueta impecabilă. Prezentatoarea şi soţul ei, Răzvan, formează unul dintre cele mai simpatice şi stabile cupluri din showbiz, având împreună o fată, Diana, care a venit pe lume în urmă cu opt ani.

21 nov. 2022, 11:02

Cum îşi menţine Irina Fodor silueta impecabilă. Soţie şi mamă, vedeta are o siluetă trasă prin inel, cu un abdomen plat, uneori apar chiar şi pătreţelele.  După ce a născut, prezentatoarea nu a mai pus nici măcar un kilogram în plus, din contră, la ceva vreme după naştere se plângea că ar vrea să mai pună câteva kilograme.

Îmi doresc sincer să mai cresc în greutate cu măcar două-trei kilograme. Am slăbit foarte mult după naştere. S-a accelerat metabolismul, nu îmi explic ce s-a întâmplat. Sunt uscăţică aşa. Eu vreau să mă îngraş”, declara Irina.

Cum îşi menţine Irina Fodor silueta impecabilă

La 34 de ani, Irina Fodor este mulţumită de felul în care arată şi mărturiseşte că nu face nimic special pentru a se menţine în formă. Mănâncă orice fel de mâncare, chiar şi pizza, şi shaorma. Legat de mişcare, vedeta spune că ar vrea să meargă la sală, să mai facă exerciţii, însă nu prea are timp.

Nu fac nimic pentru a arată așa. Nu am avut niciodată vreo problemă cu greutatea neapărat. Dacă este să fac ceva pentru mine acum aș mai merge la o sală din când în când doar că nu am timp. În rest mănânc cum mănâncă oamenii normali, nu am un regim alimentar special. Mănânc și pizza și shaorma”, a spus vedeta pentru click.ro.

Citeşte şi: Irina Fodor a izbucnit în lacrimi. Incredibil, ce i-a făcut soţul ei, Răzvan Fodor

Irina Fodor, dezvăluiri despre relaţia cu Răzvan

Chiar dacă au fost departe unul de altul timp de cinci luni, căsnicia lor este la fel de solidă. Niciunuia dintre ei nu i-a fost ușor, dar fiind împreună de 14 ani au reușit să se cunoască extrem de bine și să depășească distanța fizică ce i-a separat cu brio.

Se construieşte în timp. Pentru că, la urma urmei, faptele spun totul. Eu aş simţi orice schimbare ar fi. În 14 ani nu s-a schimbat nimic, ne iubim la fel, râdem la fel unul cu altul, suntem aceiaşi parteneri de când ne ştim şi până acum.

E greu să nu simţi schimbări dacă ele există. Dar nu s-a pus niciodată problema. Încrederea se construieşte în timp. Pentru că am văzut fiecare ce-i poate pielea celuilalt. Şi ce e prioritar pentru fiecare dintre noi.

S-a nimerit aşa să ne potrivim, iar nucleul ăsta pe care am reuşit să-l formăm să fie cel mai important pentru fiecare în parte”, a declarat Irina Fodor pentru Okmagazine.ro.