Cum își protejează Andreea Esca vocea. Face asta de ani de zile: „Este cel mai bun remediu”

Cum își protejează Andreea Esca vocea. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România și trebuie să aibă grijă de vocea ei, pentru a nu lipsi de la pupitru. Totuși, dacă acest lucru se întâmplă, există o variantă.

16 mart. 2023, 10:50
Cum își protejează Andreea Esca vocea. Face asta de ani de zile: „Este cel mai bun remediu”
Cum își protejează Andreea Esca vocea

Cum își protejează Andreea Esca vocea. Vedeta se bucură în ziua de azi de o notorietate aparte, iar publicul o urmărește în număr la fel de mare, ca și în prima zi de activitate. Din acest motiv, celebra prezentatoare trebuie să aibă foarte mare grijă de vocea sa, astfel încât să se asigure că nu va lipsi prea des de la pupitrul știrilor, din cauze medicale.

Citește și: Andreea Esca refuză ca fiica ei, Alexia Eram, să se căsătorească cu Mario Fresh. Prezentatoarea tv dă cărțile pe față

Cum își protejează Andreea Esca vocea

Pentru a-și proteja vocea, Andreea Esca spune că are și un remediu, în zilele în care răceala o acaparează. Totuși, dacă rămâne definitiv fără voce, apelează la ajutorul unei colege de trust, care vine și o înlocuiește.

Când rămân fără voce, ceea ce, din păcate, mi se cam întâmplă în ultima vreme, nu mai vorbesc deloc. Acesta este cel mai bun medicament când ai probleme cu gâtul, nu vorbești. Cu cât mai mult posibil, cu atât mai bine. Repausul vocal este foarte bun. Și vorbesc când ajung seara, bineînțeles, la jurnal, că nu am de ales. Dar dacă pot să stau toată ziua să nu vorbesc, este cel mai bun remediu.

Dar dacă se întâmplă, am o colegă care prezintă în weekend și care vine în locul meu, dar încerc, pe cât posibil, să nu mi se întâmple chiar așa rău încât să nu pot să vorbesc deloc”, a declarat Andreea Esca, potrivit Ego.ro.

Trucul prin care Andreea Esca se menţine în formă, la 50 de ani

La 50 de ani, prezentatoarea de la Pro TV se menține într-o formă de invidiat și a dezvăluit ce dietă urmează pentru a avea o greutate constantă. Aceasta a mărturisit că a renunțat la dulciuri, însă nu și la pâine, fiind ingredientul care îi place cel mai mult.

Astfel, Andreea Esca se menține impecabil la vârsta de 50 de ani. Prezentatoarea știrilor Pro TV are o siluetă de invidiat, iar tenul său chiar pare că se ține departe de orice fel de imperfecțiuni. Chiar dacă spune că nu are cea mai echilibrată dietă, vedeta spune că nu sare niciodată peste ora de sport, nu consumă tutun sau alcool și, în plus, trăiește fiecare zi cu zâmbetul pe buze și cu un vibe extrem de pozitiv.

Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață. Dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat. N-am fumat niciodată, nu știu dacă contează. Alcool nu prea beau. Adică, nu știu, beau câte un pahar undeva, așa, de gust, dar nu e pasiunea mea. Dansez mult, îmi place muzica. Am prieteni foarte simpatici, am o familie foarte frumoasă. Poate că toate aceste lucruri la un loc se cheamă, cumva, o viață sănătoasă.

Nu știu dacă îmi arăt sau nu vârsta.  Nu știu dacă e o problemă să-ți arăți vârsta. Important este să te simți bine și să accepți lucrurile care sunt absolut normale și naturale și să reușești să faci din fiecare zi din viața ta ceva plăcut. Asta e tot”, a susținut Andreea Esca, potrivit fanatik.ro.